Magazin Srbija

Ivan “200 na sat”: Marija Milošević je bila super riba, nje su se svi plašili (FOTO)

Ivan gavrilović
Foto: Instagram / ivangavrilovicofficial

Kada se spomenu devedesete u Srbiji, prve stvari koja padaju na pamet su ratovi, ekonomsko siromašenje, restrikcije struje, hiperinflacija, mafijaški obračuni na ulicama, sankcije i neizbežni ritmovi dens muzike, koji su bili odgovorni za stvaranje armije “dizelaša”.

Jedan od predvodnika tog talasa, koji je popularisao stil brzih i opasnih momaka sa upasanim trenerkama, zlatnim kajlama i “maksarama”, svakako je pevač Ivan Gavrilović.

Bez njegovog velikog hita “200 na sat” nije se mogla zamisliti nijedna žurka “turbo” generacije, a on je nedavno u emisiji „Sceniranje“ progovorio o svojoj vezi sa Marijom Milošević, ćerkom nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića.

– Rekla je da me dovedu u diskoteku, tada je imala periku i baš sam se pitao koja je ta super riba. Prvo smo se smuvali, pa sam tek onda saznao ko je ona. Iz toga se izrodila ogromna ljubav. Mnogo sam je poštovao. Bila je tu i neka doza straha. Sve mi se dopadalo, gde smeš da varaš, ode glava – rekao je on o njihovom upoznavanju.

Foto: Marija Milošević, Screenshot

-Miru i Slobu nije mnogo interesovao naš odnos. I Marko Milošević je uvek bio jako korektan prema nama, uvek nam je davao pare kad idemo da pevamo u njegovoj diskoteci. On te pozove i za četiri pesme ti da 1.000 maraka. Bio je izuzetno korektan. On je bio takav da kad sedneš kod njega gleda da te ispoštuje maksimalno. Gleda da te ispoštuje to veče, jer zna da već sutra možeš da izgubiš glavu – dodao je pevač.

marko miloševic
Printscreen

– Sloba se ponašao kao da smo mi neka dečurlija. Marija kao žena bila je da bi sve dala za tebe, i da upuca. Donese sve što treba, a nje su se svi plašili – priča Gavrilović, a prenosi Nova.

Kaže i da je bilo dosta ljudi koji su zbog njega davali otkaze.

– Htela je da im daje otkaze, a davala im je stanove i kola. Njen izbor je da se skloni. Bila je jako vezana za oca, imala je njegove slike svuda po kući. Imala je ogroman problem zato što su joj roditelji bili u žiži. Posle raskida sve je nastavljeno u jednom dobrom pravcu. Osetiš da ne pripadaš tom svetu. Trebalo je sebe da ispravljam – zaključio je Ivan.

Izvor: Nova

Marko Milošević nekada guzonjin sin, a danas jedan od šefova ruske mafije

Čitajte Luftiku na Google vestima

65 Shares
Share via
Copy link