Lifestyle

Italijan zbog Novosađanke otvorio salon u Novom Sadu

Profesor, stilista i frizer Leonardo Colavito kaže da se zaljubio u Novosađanku i zato je došao u Novi Sad i otvorio italijanski salon za stilizovanje frizura.

– Zbog ljubavi sam ostavio svoja 2 salona u Milanu i posao profesora u školi za frizere – kaže Italijan i dodaje da od septembra otvara i školu za stilizovanje u Novom Sadu.

leonardo-frizer-novisad-salon

On i njegova devojka, Novosađanka Milica Rusov upoznali su se na sajmu kozmetike u Beogradu, a ona je zbog njega morala da nauči italijanski.

Frizer Leonardo Colavit trudi se da kroz razgovor sa mušterijom dođe do željene frizure koja odgovara i građi, ali i karakteru osobe.

– Prvo što sam razumeo na srpskom bilo je “malo, malo”, jer Novosađanke nisu bile spremne da dugu kosu skrate kako bi bile u trendu – kaže frizer i dodaje da su sada već mušterije spremnije na promene zato što mu veruju.

leonardo-frizer-novisad-milano

U ovaj salon dolaze Novosađani, Italijani, ali i ljudi koji su odavde, a trenutno žive i rade u Italiji.

– Često se friziram u ovom salonu kad sam u Novom Sadu, jer inače živim u Italiji – kaže mušterija Dragana Tomić.

Leonardo Colavito stilizuje i muškarce, a oni dolaze da promene stajling i da uživaju u stolici koja ih masira dok im peru kosu.

Najpopularnije frizure u gradu

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Halo moze mi neko kazati gde se nalazi posto sada ovaj weekend dolazim u novi sad molim te

  • Bila sam nedavno u ovom salonu očekujući da će mi pomoći oko izbora frizure. Međutim, on baš ne zna mnogo srpski, a o savetima ni reči. Kosa mi je oprana, ošišana na brzinu i isfenirana bez ikakvih dodataka za stilizovanje kose, pene ili slično. A cena je bila 2000 din. (to je gratis niža jer sam bila prvi put). A toliko sam se nadala… nikad više! Nikom nisam rekla kako me je ovaj Italijan “ošišao” za 2000 din. za pola sata.

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
2.3K Shares
2.3K Shares
Share via
Copy link