Lifestyle

Italijan zbog Novosađanke otvorio salon u Novom Sadu

Profesor, stilista i frizer Leonardo Colavito kaže da se zaljubio u Novosađanku i zato je došao u Novi Sad i otvorio italijanski salon za stilizovanje frizura.

– Zbog ljubavi sam ostavio svoja 2 salona u Milanu i posao profesora u školi za frizere – kaže Italijan i dodaje da od septembra otvara i školu za stilizovanje u Novom Sadu.

leonardo-frizer-novisad-salon

On i njegova devojka, Novosađanka Milica Rusov upoznali su se na sajmu kozmetike u Beogradu, a ona je zbog njega morala da nauči italijanski.

Frizer Leonardo Colavit trudi se da kroz razgovor sa mušterijom dođe do željene frizure koja odgovara i građi, ali i karakteru osobe.

– Prvo što sam razumeo na srpskom bilo je “malo, malo”, jer Novosađanke nisu bile spremne da dugu kosu skrate kako bi bile u trendu – kaže frizer i dodaje da su sada već mušterije spremnije na promene zato što mu veruju.

leonardo-frizer-novisad-milano

U ovaj salon dolaze Novosađani, Italijani, ali i ljudi koji su odavde, a trenutno žive i rade u Italiji.

– Često se friziram u ovom salonu kad sam u Novom Sadu, jer inače živim u Italiji – kaže mušterija Dragana Tomić.

Leonardo Colavito stilizuje i muškarce, a oni dolaze da promene stajling i da uživaju u stolici koja ih masira dok im peru kosu.

Najpopularnije frizure u gradu

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Halo moze mi neko kazati gde se nalazi posto sada ovaj weekend dolazim u novi sad molim te

  • Bila sam nedavno u ovom salonu očekujući da će mi pomoći oko izbora frizure. Međutim, on baš ne zna mnogo srpski, a o savetima ni reči. Kosa mi je oprana, ošišana na brzinu i isfenirana bez ikakvih dodataka za stilizovanje kose, pene ili slično. A cena je bila 2000 din. (to je gratis niža jer sam bila prvi put). A toliko sam se nadala… nikad više! Nikom nisam rekla kako me je ovaj Italijan „ošišao“ za 2000 din. za pola sata.

OGLAS

2.3K Shares
2.3K Shares
Share via
Copy link