Lifestyle

Najpopularnije frizure u gradu

Leto je vreme za promene, pa se upravo zato Novosađanke u ovom periodu često odlučuju na menjanje frizure. Ove godine apsolutni hit su lokne, kraća kosa, paž, punđe i pletenice. Osim toga, veoma aktuelne su i neobične boje kose, koje su obeležile letnju sezonu.

– Kratke frizure su se ponovo vratile ove godine i biće aktuelne i u sezoni jesen/zima 2015. Trenutno su in ružičaste, roze i plave nijanse boje kose, koje po mom mišljenju, idu uz festivalski stil. U trendu je i boja koju nazivaju „bronde” kao spoj smeđe i plave kose – kaže autorka bloga Modni trendovi u ogledalu Marina Mandadžić.

frizure-kratka-kosa

Jednostavan paž može dobro da stoji svakome. Ova frizura može da bude kovrdžava ili ravna u zavisnosti od vašeg raspoloženja i prilike za koju se spremate. Kratka kosa je fantastičan izbor za sve moderne žene koje nemaju previše vremena za sređivanje frizure, a žele da budu u trendu. Osim toga možete se ofarbati u neku zanimljivu nijansu, kako bi vaš izgled bio efektniji.

frizure-paz

Rakošne i lepršave lokne su pravi odabir za sve devojke koje imaju dugu kosu. Lokne mogu da deluju veoma opušteno, ali i svečano, u zavisnosti od toga na koji način uvijate kosu. Ova frizura je idealna za sve prilike, od intervjua za posao do noćnog izlaska.

– Devojke često traže paž ili neke slične oblike, a od nedavno i malo kraće frizure. One koje imaju dužu kosu uglavnom prave lokne. Lokne pravimo na mnoštvo različitih načina. Sve to zavisi od kose, od oblika lica, a naravno i od želja mušterija. Veoma popularne tokom leta su i  opuštene punđe, pletenice i riblje kosti – objašnjava frizerka Maja Belić.

frizure-lokne

Pronađite idealnu frizuru koja će odgovarati vašem obliku lica i fizičkim karakteristikama, ali i vašem temperamentu. Nakon toga, posetite frizera i počastite se. Sigurni smo da ste to zaslužili.

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

10 Shares
Share via
Copy link