Srbija

Devsy se pridružio Quantox-u

quantox
Foto: Promo

Srećni smo što delimo vest o novoj prekretnici za nas – makedonska IT kompanija Devsy postaje deo Quantox-a!

Nastojeći da konstantno širimo i spajamo IT i poslovna znanja kako bismo kreirali vrhunska softverska rešenja za naše klijente, približavamo se kraju ove godine na najbolji mogući način – osnaženi novom kompanijom koja nam se pridružila u zajedničkoj misiji.

Devsy tim kombinuje visoko kvalitetan dizajn sa najnovijim tehnologijama i metodologijama programiranja najbolje prakse.

Tokom godina, razvili su dugoročne odnose sa svojim klijentima, gradeći sisteme koji su skalabilni, stabilni i proširivi, obezbeđujući funkcionalnost koja je orijentisana na korisnika.

devsy-quantox
Foto: Promo

Kao eksperti za kvalitetan kod sa širokim znanjem iz veb, mobilnog razvoja i kreativnog dizajna, ova IT kompanija je godinama poslovala na makedonskom IT tržištu i sada je vreme za sledeći korak.

Ilcho Bojchevski, generalni direktor kompanije Devsy, kaže da nije razmišljao o ovakvom daljem razvoju kompanije kada je kompanija bila na svojim počecima, ali da mu je ideja da zajedno sa Quantox-om istraži i odgovori na zahteve globalnog tržišta – promenila mišljenje.

– Ovo je prilika da se pridružimo Quantox-u na putu rasta. Postati deo velike i internacionalne kompanije znači bolje beneficije, razvoj karijere, nove projekte i različite razvojne puteve za zaposlene, a sa druge strane i brže pružanje usluga za naše klijente – zaključuje Ilcho.

Devsy i Quantox imaju sličnu kompanijsku kulturu, način poslovanja i usluge – temeljno istraživanje, najnovije tehnologije i pouzdanu isporuku.

Nakon dva uspešna spajanja u Srbiji koja su osnažila naš tim, Devsy je treća kompanija koja se pridružila Quantox-u – i prva koja je internacionalna!

– Obećali smo više akvizicija ove godine i tu smo – sa snažnom vizijom da izgradimo raznolik tim stručnjaka i odličnih kolega. Sa ovakvim pojačanjem svaki put još više proširujemo našu ekspertizu, stvarajući prostor za napredak obe strane. Prepoznajući potencijal i imajući ambiciozne planove za nova tržišta, srećni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu za još 50 profesionalaca u naš tim – kaže Filip Karaičić, izvršni direktor kompanije Quantox Technology.

devsy-quantox-2
Foto: Promo

Integracija iskustva sa obe strane, uz uvide sa lokalnog tržišta, baca novo svetlo na budući razvoj kompanije i stvara nove perspektive u pogledu pružanja poslovnih usluga i svestranosti pristupa digitalnim izazovima.

– Jedna reč – olakšanje – pošto smo sada internacionalni igrač na IT tržištu, i zajedničkim snagama, možemo da se suočimo sa mnogo većim zahtevima i projektima i pružimo širi spektar usluga klijentima – zaključio je Ilcho.

Quantox ekipa nastavlja da raste jača i uvereni smo da nas očekuje još velikih, važnih iskoraka u budućnosti!

Spoj za inovativne IT projekte – Quantox Technology – Bstorm

oznake

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

11 Shares
Share via
Copy link