Magazin

Mladi Beograđanin se zaljubio u Puli pa ostavio ljubavnu poruku na steni, sad ceo region traži Saru

f_30648519_1280
Foto: Regional Express

Njegove reči i fotografiju poruke objavio je istarski portal „Regional Express“, a vest se brzo proširila.

Čitava Pula traži jednu Saru, koja je osvojila srce mladića iz Srbije, na stenama plaže Zelenika u pulskom kvartu Stoja. U ovoj priči pomalo nalik na bajku, Đorđe iz Beograda upoznaje Saru na pulskoj plaži i ona mu se neodoljivo svidi.

E sad, Đorđe mora natrag u Beograd, ali nije Saru pitao za broj i tu pada odluka da joj u petak ostavi rukom pisanu poruku, kamenčićima pričvršćenu za stene Zelenike, verovatno baš na mestu gde su se prethodnih dana družili.

Njegove reči i fotografiju poruke objavio je „Regional Express“, a vest se brzo proširila, komentari podrške su se počeli nizati, a potraga za Sarom sve se više zahuktava.

„Ćao, Sara. Nadam se da čitaš ovo.:) Haha Baš mi je bilo lepo druženje sa tobom ovde na stenama i bilo bi mi krivo da izgubimo kontakt. Danas putujem nazad za Bg… Biću jako srećan ako ovo pismo završi u tvojim rukama (nadam se da nećeš sutra preskočiti kupanje). Ovo mi je broj…“, napisao je zaljubljeni Đorđe, ni ne sluteći koliko će pomoćnika u svojoj potrazi za Sarom dobiti i koliko će daleko njegova poruka odjeknuti.

Izvor: Jutarnji list

Oženio se devojkom sa teškim hendikepom, ljubavna priča slavnog glumca vredna je filmskog platna

Čitajte Luftiku na Google vestima

136 Shares
136 Shares
Share via
Copy link