Magazin Novi Sad

Novi Sad je dobio svoju Ljupku Stević, a “pi*ka” novčanu kaznu

Kroz Novi Sad je prodefilovao crni džip “ukrašen” auto-lakom, a koji je mnoge podsetio na skorašnji incident izmeđe pevačice Ljupke Stević i policijskog generala Simića.

Sudeći po prirodi poruke najverovatnije je u pitanju ljubavna osveta, a da stvar bude gora, vlasnik džipa dobio je novčanu kaznu zbog “manje tehničke nepravilnosti u vidu sadržine napisa na vozilu ‘pi..o’, ‘pi..a’, ‘slepac’ koja tako ometa i vređa druge učesnike u saobraćaju”. Vlasnik treba da plati 5.000 dinara.

I NS Ljupku za trku ima 🙂 Hvala Ivana Olujic za fotku! 🙂

Gepostet von Robert Coban am Mittwoch, 7. Oktober 2020

Ima i onih kojima ovo nije smešno, baš kao što im verovatno nije bila smešna osveta Ljupke Stević.

“Hajde da zamislimo da je učinilac muškarac?! Ovo je vid nasilja regulisan Kz/ Porodičnim Z. ko god da je učinio. Iskustveno, svako ovakvo delo prezentovano u medijima izaziva u sledećoj iteraciji ‘pomeranje granica’. Shodno tome, da li će se masovno paliti automobili, lupati, gurati u Dunav ili postavljati bombe u slučaju raskida, prevara, bračnih problema”, piše jedan korisnik Fejsa. Usledio je i odgovor žene koja mu je poručila da je uvek bolje izraziti nezadovoljstvo prema stvarima, nego prema čoveku.

“Ovo je ženski stil, priznaćeš, mnooogo blaži u odnosu na muški, dovoljno je prebrojati ubijene majke”, piše jedna Ivana, a prenosi Nova.

Šta vi mislite o svim Ljupkama koje su krenule u akciju?

Novosađanin uništio 50 automobila za jednu noć i sve snimao kamerom

Avatar

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Nalupao bih bez diskriminacije osobu koja mi ovo uradi na automobilu – potpuno jednako po pitanju roda pola i seksualnog opredeljenja, ma sta ta osoba imala medju nogama. #Jednakost

1.9K Shares
1.9K Shares
Share via
Copy link