Magazin

Ime joj je Srbija, a razlog ne može biti tužniji

Ova mlada devojka živi u glavnom gradu Nigerije, gde se bavi organizacijom događaja zabavnog karaktera i pisanjem modnog bloga. Uobičajene aktivnosti za mladu devojku koja prati trendove. Ono što nije uobičajeno je njeno ime – Serbia Wilson.

Srbija Vilson je takođe i uticajna na Instagramu gde objavljuje svoje fotografije iz Lagosa, a mnoge mlade devojke se ugledaju na ovu urbanu Nigerijku.

Pitate se da li je ime Srbija uobičajeno u Nigeriji? Pa, ne baš.

Pogledajte i: Ona ima 89 godina i armiju fanova na Instagramu! (FOTO)

“Moje ime je i ovde neobično, a kada me ljudi pitaju kako sam ga dobila i šta ono znači ja kažem da se tako zove jedna zemlja u Evropi“, kaže za B92 Srbija koja s ponosom ističe svoje neobično ime.

W E D N E S D A Y… ⠀⠀ -STYLE BOX 000001….::::::: ⠀

A post shared by Serrrrrrbia???? (@serbia_w) on

Kaže da nije čula da se još neko tako zove u Lagosu, ali je zato njen narod i te kako čuo za našu zemlju.

Osim što se bavi organizovanjem događaja, Srbija poseduje radnju polovnih stvari i ističe da život u Lagosu nije nimalo jednostavan. “Život u Lagosu je ništa drugo nego opstanak najsposobnijih“, izjavila je.

||SUNDAY|| I turned my passion to my career.

A post shared by Serrrrrrbia???? (@serbia_w) on

Ime Srbija je smislila njena mama, zbog veoma teškog života, ali i porodične situacije. “Mama mi je dala ime Srbija jer sam jedina od sve njene dece koja je preživela“

Nažalost, Srbija nikada nije bila u Srbiji i velika joj je želja da dođe u našu zemlju po kojoj nosi ime a, kako kaže, volela bi i da radi i živi u Srbiji.

Novi Instagram trend za kojim lude žene

30 Shares
Share via
Copy link