Lifestyle Vesti Novi Sad

Evo zašto će Novosađanke imati manje celulita ovog leta

U Novi Sad je stigao novi LPG aparat koji uklanja celulit na nogama, stomaku i zadnjici. Sertifikovani i licencirani zaposleni u Wellness centru hotela Park LPG tehnikom otklanjaju celulit sa novim LPG aparatom.

lpg-aparat-celulit
privatna arhiva

U Wellness centru hotela Park možete se opredeliti za paket od 10, 15 ili 20 tretmana, u zavisnosti od stadijuma celulita. Stručnjaci preporučuju da je najbolje uraditi više od 15 tretmana, svaki drugi dan, 3 do 4 puta nedeljno i naravno uz redovan trening piti dosta vode i voditi računa o ishrani kako bi se što pre videli efekti.

lpg-aparat-park
privatna arhiva

Novi, savremeniji LPG aparat ima više programa kao što su limfna drenaža, lokalizovanje masnoće, celulit, zatezanje i oblikovanje.  Ovaj aparat se koristi i kod različitih upala mišića, ali i posle treninga kako bi što pre „razbio“ upalu. Na tretmane mogu dolaziti i muškarci kako bi smanjili obim ili poboljšali cirkulaciju. Limfna drenaža ovim aparatom poboljšava cirkulaciju i zamenjuje i do 8 masaža.

Nakon odrađenih tretmana, a kako se celulit ne bi vratio, potrebno je održavanje, odnosno prevencija. Tretmani se mogu ponavljati sve dok se ne stigne do željenih rezultata, a između tretmana je potrebno napraviti od 2 do 3 nedelje pauze, da bi se procenio efekat.

lpg-aparat-hotel
privatna arhiva

LPG tehnika se ne preporučuje trudnicama, osobama sa trombozama i infekcijama. Stručna lica Wellness centra hotela Park će vas uvek rado posavetovati, dati savete za ishranu i  razjasniti vam sve nedoumice u vezi sa celulitom, odnosno zastojem cirkulacije. LPG tehnikom možete smanjiti i obim ruku, stomaka, zadnjice i butina, a ukoliko ne želite da smanjujete obim već samo celulit postoji i opcija da se koriguje tretman na osnovu vaših želja.

Skoro svaka druga žena ima problem sa celulitom, bila ona mršava ili ne, zbog toga je idealan način da se rešite ovog upornog neprijatelja LPG tehnika, da izbacite toksine i spremite se za leto i plažu.

Više o Wellness centru hotela Park

 

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link