Magazin

Ikodinović: Nisu imali piće da plate, sada voze auto od 150.000 evra. Gde to ima?!

Proslavljeni bivši vaterpolo reprezentativac Danilo Ikodinović izjavio je da je zgrožen kada vidi ko se sve za osam godina basloslovno obogatio i zapitao se da li postoji ijedna zemlja u svetu gde se politikom možeš tako ekspresno obogatiti.

„Nigde. Osim ako ne diluješ drogu, oružje, cigarete. A to je mafijaški posao, ne politika“, rekao je Ikodinović za nedeljnik NIN, ističući da je napravio glupost kada je bio na listi koja je podržala Srpsku naprednu stranku (SNS) na beogradskim izborima.

Kako je naveo, ti ljudi nisu imali za kiflu, „kunem se, dolazili su kod mene u kafanu, a nisu imali piće da plate“.

„Video sam skoro jednog iz SNS-a, nije imao kod mene piće da plati u kafani, sad u automobilu od 150.000 evra. Kako, care?! Muka mi je više da gledam kako nas pljačkaju“, rekao je Ikodinović.

Navodeći kako je došlo do toga da se nađe na listi podrške SNS-u, prepričao je susret koji nije shvatio kao pretnju već da „kupuje svoj mir“.

„Znaš kako to ide, imaš privatni biznis, kao ja kafanu koja je super radila, oni dođu, nisu pali s neba. Došao je čovek kojeg sam znao, član je SNS-a sto godina, i on se kao i mnogi od njih lepo obogatio od SNS-a, i provuče kroz razgovor da bi bilo dobro da to učinim“, ispričao je Ikodinović.

On je je istakao da „nije promenio svoj stav prema njima“.

„Uvek je isti. Iskreno, bilo je to odvratno kurvanje – stavi ti mene na tu listu, samo me ostavi na miru. Moj stav je da su oni najgora vlast“, rekao je Ikodinović.

Kako je naveo, „ne zaslužujemo mi ni ovakvu vlast, ni ovakve živote“.

„Mi zaslužujemo mnogo bolje. I može da nam bude mnogo bolje, samo da nađemo pravi način, a njega moraju da nađu pametniji od mene. Ja ću da ih podržim“, naveo je Ikodinović.

Grbić pisao Ikodinoviću: Brate, ne kupuješ mir, go*na razbijaju narod da njime upravljaju

2.1K Shares
2.1K Shares
Share via
Copy link