Magazin

Grbić pisao Ikodinoviću: Brate, ne kupuješ mir, go*na razbijaju narod da njime upravljaju

vanja-grbic

Proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Grbić odgovorio je na Tviteru Danilu Ikodinoviću koji je prethodno konstatovao da je ispao pi*da kad je u prošlosti podržao listu Aleksandra Vučića, verujući da je tako kupio mir.

– Brate, ne kupuješ mir. Njega imaš u sebi radeći po principima u koje veruješ. Daješ primer. Tiho nenametljivo i dostojanstveno. Svetski prvak ne može i ne sme da podrži bilo koga jer on ginuo za CEO SVOJ NAROD. Govna razbijaju narod da njime upravljaju. Veličine ga vode primerom – napisao je Grbić u odgovoru Ikodinoviću i potom dodao:

– Dača je moj drug i brat i on zna šta ja mislim o njemu i koliko ga volim jer je takav kakav jeste. I moj komentar nije negativan već pozitivan. Samo ne smemo da dozvolimo da izgubimo sebe… Nikad… Zbog svih onih koji nas gledaju.

Danilo Ikodinović
Foto: Dragana Udovičić, Kurir

Podsetimo, Ikodinović je prethodno na Tviteru napisao:

– Krvavo sam se za*ebao sa listom jer sam kupovao mir koji sam već imao i ispao sam pi*da. Da, baš pi*da. Ne mogu to da operem, niti se trudim, ali idem napred jer nazad neću i ne mogu. Osećaj je odvratan, ali ću ga prevazići jer kičmu imam”.

Vanja Grbić u 20 koraka objasnio sve važne lekcije koje smo naučili iz pandemije

PARTNERI SAJTA


241 Shares
241 Shares
Share via
Copy link