Magazin

Igor Jurić UPOZORAVA: Pedofilski sajtovi puni slika srpske dece

Igor Jurić osnivač fondacije “Tijana Jurić”gostujući u “Jutru” na TV Prva da sve više fotografija srpske dece dok se gola igraju u pesku na plaži pune pedofilske sajtove.

On savetuje roditeljima da ne postavljaju fotografije dece na društvene mrežame.

“Od kada smo ušli u ovu priču mnogo radimo na tome da bismo videli gde kao roditelji, odrasli, pravimo greške i gde direktno ugrožavamo našu decu. Ulazeći u taj ‘mračni internet’ došli smo do saznanja da je zaista mnogo fotografija naše dece, dece iz Srbije su na pedofilskim sajtovima gde se mogu kupovati”, rekao je on.

Bolno iskrena ispovest oca Tijane Jurić kao obavezna lektira

Kaže i da su to najobičnije fotografije, deteta koje se igra u pesku.

“Za normalnog čoveka to nije ništa posebno, niti strašno… Takve fotografije se prodaju po 10, 20, 40 centi… Kada ste stavili svoje dete na društve nu mrežu, osim što ste jednom pedofilu dali novac u ruke, time što će trgovati vašim detetom, morate da budete svesni da se neki ljudi samozadovoljavaju ispred tih fotografija… Mi roditelji ovim direktno dovodimo u opasnost našu decu”, poručio je Jurić.

Koliko su za to krivi roditelji, kako da sačuvamo mališane od izopačenih umova koji vrebaju na društvenim mrežama, kako se trguje fotografijama i koje su posledice, pogledajte na snimku OVDE.

Srpski lovci na pedofile otkrivaju najmračnije tajne našeg društva

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Najveca tragedija ga je zadesila koja coveka moze da zadesi. ALI
    O CEMU VI PRICATE SVI>>>DECA SU VAM GOLA PO PLAZI , STA MISLITE DA TO NIKO NE SLIKA I NE GLEDA…NEGO BAS HAKUJE VAS PROFIL I SKINE SLIKU VASG DETETA SA RODJENDANA U HALJINI!
    Ma bre prekinite da unosite strah ljudima koji su i tako vec istraumirani i pod stresom…
    Uvek su se desavale ovakve stvari i nazalost ce se desavati i niko nece uzeti dete sa necijeg FB…nego ce ga sacekati u skoli, parkicu…
    Bolje da se pozabavi policija sa tim registrovanim pedofilima, da se objave slike imena da se zna ko su, a ne uhapsen P.P iz Petrovca i nista vise…pusten!!!!

generic vignette (DESK luftika.rs)
755 Shares
755 Shares
Share via
Copy link