Balkan Magazin

Hrvatski grad zabranio „cajke“, dozvoljena samo primerena muzika

vendi

Gradske vlasti Đurđevca donele su odluku o zabrani izvođenja i reprodukovanja „cajki“ u ugostiteljskim objektima i na terasama.

Odluka stupa na snagu sledećeg vikenda u centru grada, dakle važi od petka do nedelje, za vreme održavanja poznate turističke manifestacije „Picokijada“ u Đurđevcu, piše Danica.hr.

„Obaveštavaju se ugostitelji koji su u celosti podmirili svoje obveze prema Gradu Đurđevcu, a koji su iskazali interes za produženje radnog vremena za vreme trajanja Picokijade, da je Grad Đurđevac doneo odluku o određivanju drugačijeg radnog vremena restoranima i barovima na području grada“, piše u saopštenju.

Od 24. juna do 26. juna ugostitelji mogu da rade od 0,00 do 24,00 sata. Radno vreme se odnosi i na terase postavljene uz ugostiteljske objekte, kao i na šatore postavljene na javnim površinama.

U ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu sv. Jurja i Starogradskoj ulici u Đurđevcu može se izvoditi samo primerena tradicionalna i zabavna muzika“, stoji u odluci gradskih vlasti.

Ipak, nije pak poznato ko će kontrolisati izvođenje primerene muzike i jesu li predviđene i kazne za one koji se toga neće pridržavati.

I srpski narodnjaci su u sukobu sa čikaškom policijom (video)

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link