Magazin

Hrvatica se zaljubila u Srbina, tata joj ništa nije rekao sve dok nisu dobili poziv da dođu na slavu,a onda ŠOK

SLAVA
Foto: Ilustracija

Na Fejsbuk stranici “Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju”, pre nekoliko godina podeljenja je fotografija na kojoj se nalazi ispovest mlade Hrvatice koja je sve ostavila bez teksta.

Tekst se uoči velikih slava u Srbiji ponovo “zavrteo” na mrežama pa se nanovo čita i komentariše.

Ona je napisala da nije planirala da se zaljubi u Srbina, ali je posebno iznenadila reakcija njenog oca kada ih je njen momak pozvao na slavu.

Njen objavu prenosimo u celosti:

– Hrvatica sam, nikada nisam planirala, ali eto dogodilo se i da se zaljubim u momka preko Dunava. Otac mi je bio u ratu, ostao je invalid i izgubio brata. Dan kada sam mu rekla za svog dečka ništa nije rekao. Niti dan posle, niti nedelju dana, mesec. I došlo je vreme momkove slave i tako je on pozvao mene (i moju porodicu) da dođem u Beograd.

Spakovala sam torbu i ustala ujutro da krenem na bus kada me je dočekao otac zajedno sa mamom i bratom – svi lepo sređeni – i rekao da idemo zajedno i da ima da se ponašamo kao ljudi.

Brata je posebno opomenuo da se ne glupira i da ne priča gluposti. Pojavili smo se – ne mogu da kažem ko je bio iznenađeniji – momak ili njegov otac.

Kada smo ušli svi su zaćutali i tata je rekao: Pa dobro, gde je ta rakija, sused? Najlepši dan u mom životu – zaključila je ona u ispovesti.

Raskid o kom bruji Srbija: Frajer poslao srceparajuću poruku, a onda je usledio hladan tuš

Izvor: Kurir

Čitajte Luftiku na Google vestima

64 Shares
Share via
Copy link