Horoskop Horoskopski znakovi

Svaki horoskopski znak ima svoj cvet. Znate li koji je vaš?

Svaki horoskopski znak, kažu astrolozi, ima svoj cvet.

Jeste li znali koji je vaš, prema mesecu rođenja?

Ovan – lala

Pripadnici ovog vatrenog znaka samopouzdani su i neukrotivi. Prepuni su zarazne energije, uvek spremni da preuzmu poziciju vođe i spremni na avanture umesto hodanja utabanim putevistazama.

Njihov cvet rođenja je lala. Ovnovi cene neočekivane znakove pažnje i ako želite da im poklonite buket koji će odgovarati njihovom entuzijazmu i revnosti, odaberite crvene lale.

Bik – ljiljan

Iako se na pomen bikova uglavnom svi prvo sete njihove tvrdoglavosti, važno je napomenuti da oni u sebi zapravo skrivaju toplu, romantičnu i vrlo osećajnu stranu.

Upravo zato im i odgovara njihov cvet rođenja, vrlo romantičan i opojan ljiljan.

Blizanci – ruža

Oni su svestrani, prilagodljivi i imaju bujnu maštu. Blizanci su jedan od najkreativnijih horoskopskih znakova, vrlo društveni i razigrani.

Njihov cvet rođenja je ruža, jednako svestrana kao i oni. U zavisnosti od boje, ruže nose razne poruke i poklanjaju se u raznim prilikama, a baš kao i blizanci nisu jednodimenzionalne.

Rak – žavornjak

Rakove smatramo najemotivnijim horoskopskim znakom i zato ne čudi što upravo u njihovim redovima nalazimo najviše nepopravljivih romantičara.

Oni su osećajni, mirni, strpljivi i u potpunosti posvećeni svojim najmilijima. Takozvani žavornjak je njihov cvet rođenja i smatra se da on simbolizuje otvoreno srce, a upravo je takvo srce rakova.

Lav – suncokret

Dominantni, snažni, dostojanstveni, samopouzdani – sve to i još mnogo više! Druželjubivi lavovi sjajno se snalaze kada su u centru pažnje, a zbog svojih kvaliteta lako tamo i dospevaju.

Njihov cvet rođenja je suncokret, grandiozan baš poput karateristika lavova.

Devica – bela rada

Najveće perfekcionistice među horoskopskim znakovima imaju oko za detalje, fokusirane su i vrlo praktične. Na prvu su malo rezervisane i sramežljive, a krasi ih jednostavnost.

Jednostavan i nenametljiv je i njihov cvet rođenja – bela rada.

Vaga – hortenzija

Postoji li iko šarmantniji od vaga? Ove harizmatične, pravedne, komunikativne i sofisticirane šarmerke jednostavno očaravaju. Vage su personifikacija balansa i harmonije.

Takva je i hortenzija. Njena čvrsta drvenasta stabljika i grozd nežnih malih cvetova unose balans između dve suprotnosti.

Škorpija – božur

Moćne škorpije su na glasu kao jedan od najintenzivnijih znakova. Jako su strastveni, uverljivi, duboko osetljivi i vođeni svojim emocijama.

Raskošni božuri su njihov cvet rođenja. Sami po sebi vizualno moćni, odišu luksuzom i romansom pa tako savršeno odražavaju ličnost škorpije.

Strelac – karanfil

U strelcu se spaja fizička i intelektualna snaga. Oni su nezavisni, pustolovi, uvek željni novih avantura, puni energije, ambiciozni i optimistični.

Njihov cvet rođenja su karanfili, koji se smatraju vrlo izdržljivim i dugovječnim cvetom pa zbog toga simbolizuju snagu i izdržljivost strelaca.

Jarac – afrička ljubičica

Dobri stari jarčevi pripadaju grupi stabilnijih i ozbiljnijih horoskopskih znakova. Odgovorni i pouzdani, s obe noge stoje čvrsto na zemlji.

Afrička ljubičica koja simbolizuje vjernost njihov je cvet rođenja, idealan za taj verni i odani znak.

Vodolija – orhideja

Najveći pustolovi zodijaka – nezavisni, iskreni i odani. Vodolija kroz život ide vođena svojom intuicijom, a duhovnost im je jako važna.

Za njih se često kaže da su baš posebni, kao i njihov cvet rođenja, graciozna i unikatna orhideja.

Riba – alstromerija

Saosećajne sanjarke ribe uvek dopuštaju svojim emocijama da nadvladaju razum i intelekt. Ribe vodi njihovo veliko otvoreno srce.

Pripadnice ovog znaka eterične su i nežne, poput svog cveta rođenja, predivne alstromerije.

Izvor: Alo.rs

Koliko svakom horoskopskom znaku treba da se odljuti?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
95 Shares
Share via
Copy link