Horoskop Horoskopski znakovi

Jarac, Vaga i Blizanci imaju najbolje izglede da postanu milioneri

Do bogatstva se stiže na razne načine – učešćem u igrama na sreću, kvizovima znanja, vrednim radom, kriminalom, ili neočekivanim nasledstvom.

Ipak, kada je materijalno u pitanju, treba verovati sudbini, konstalaciji zvezda i datumu rođenja.

Tri znaka zodijaka imaju najveće šanse da postanu milioneri. Možda je pravo vreme da zavolite igre na sreću i osvojite neku nagradu na lutriji, piše portal Super žena.

Jarac

On je disciplinovan, dosledan i veoma tvrdoglav. Jarac ide ka cilju sve dok ga ne dostigne. Može da deluje strateški i odlično radi kao vođa. Ne stidi se reći da mu je novac važan, zato ih novac toliko i privlači. U rangiranju znakova zodijaka, Jarac ima najveće šanse da zaradi bogatstvo.

Vaga

Ima neobičan prirodni šarm koji joj omogućava da pobedi ljude. Snaga Vage je takođe urođeni instinkt, što joj olakšava donošenje važnih odluka. Kada oseća dobru priliku, neće oklevati jer zna da se rizik često isplati.

Blizanci

Ovaj znak zodijaka ima veoma deljivu pažnju, zahvaljujući kojoj, kao niko drugi, može da uradi nekoliko stvari odjednom. Niko ne može da uporedi njegov sjaj i elokvenciju. Uvek ima nešto da kaže i pokazuje posvećenost u svim oblastima života. Iz tog razloga može postići uspeh u različitim poljima, a pogotovo u igrama na sreću.

Ona odskače u svakom društvu, pleni svojom energijom, ali i zadaje glavobolje

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
1.7K Share
1.7K Share
Share via
Copy link