Godišnji horoskop Horoskop

Horoskopski znak Vaga: Godišnji horoskop za 2016. godinu

U martu dolazi do pomračenja Meseca, i ovo je period kada maske padaju, a vi ćete morati dobro da pogledate u ogledalo, a zatim i u partnera pored sebe. Sve tajne izbiće na videlo. Uopšteno tokom cele godine bićete više fokusirani na sebe i otkrivanje ko ste zapravo vi i šta želite.

Ne zaboravimo Mars koji je Venerin saučesnik u svakom zločinu i koji je ključni igrač za kreiranje vaše sudbine u 2016. godini. Zahvaljujući Marsu, bilo da ste u stabilnoj vezi, slobodni ili imate tajnu aferu, očekujte burne rasprave, ali i burna pomirenja, avanture i flert.

Posao

Saturn je arhitekta sudbine, a Jupiter darežljiv davalac. Sa ove dve zvezde na vašoj strani u ovoj godini možete očekivati poboljšanje na poslovnom planu. Ako ste tragali za savršenim poslom ili za načinom da budete u boljoj situaciji, bićete veoma blizu otkrića. Saturn odavno nije bio u 3. kući, ali sada je tu, i vaši predpostavljeni već uviđaju vaš napredak i ovog puta imate svu njihovu pažnju.

horoskop-vaga
Izvor: Pixabay ©

Doći će do pozitivnih promena i na finansijskom planu, pa ćete u naredne 2 godine poboljšati svoje veštine, možda se obrazovati još više, a kada Saturn napusti 3. kuću, bićete spremni za nove, bolje pozicije. Osim toga, bićete odličnog raspoloženja i puni energije, pa ćete postizati mnogo više za manje vremena, i videćete promene već početkom ove godine.

Ako postoji neki projekat koji ste odlagali već neko vreme, Mars će vas na njega podsetiti na leto, i ovo je odlična prilika da ga završite i dobijete zasluge koje vam pripadaju. Moguće je da neka vaša stara ideja prođe mnogo bolje nego što ste očekivali, zato ove godine ne sumljajte u sebe, nego samo hrabro.

Pročitajte ljubavni horoskop za 2016.

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentar

Klikni da objaviš komentar

222 Shares
222 Shares
Share via
Copy link