Godišnji horoskop Horoskop

Horoskopski znak Vaga: Godišnji horoskop za 2016. godinu

Vladar Vage je Venera, a u ovoj godini ona se udružila sa Marsom. Poznato je da su ove dve planete odlična kombinacija za ljubav, ali i za posao. Najbolji mesec za ljubav je decembar, dok neki neostvareni poslovni poduhvati mogu da vam donesu korist koju niste ni očekivali, najverovatnije na leto. Evo šta vas čeka ove godine.

Generalno

Vaš vladar Venera, gura vas ove godine, pa ćete probuditi neke stare snove i ambicije, pronaći zaboravljene talente i otkriti nove želje i mogućnosti. Do sredine oktobra, Venera se vraća tamo odakle je i krenula, u kuću komunikacije zajedno sa Saturnom, koji polako iz pozadine tiho usavršava svako vaše delo. Venera završava godinu u kući ljubavi, što znači da je decembar važan mesec za ljubav i promenu na ovom planu.

Jupiter vam pruža ruku pomoći i poprima oblik anđelka koji vam šapuće da u pravo vreme kažete prave reči i načinite prave poteze. U septembru on skroz dolazi u vaše polje, što znači da ćete u ovom mesecu zasijati u punom sjaju i biti u centru pažnje, gde god da se pojavite.

Jupiter u Vagi povoljno deluje i na poboljšanje odnosa, kako ljubavnih tako i poslovnih, dok istovremeno otvara vrata dobrom životu i boljem standardu. Ovaj kosmički poklon ove godine uticaće na vaš šarm i samopouzdanje, a 2016. godina biće godina u kojoj ćete pleniti magnetskom privlačnošću.

Ljubav

Tokom godine vaš vladar Venera, luta od kuće do kuće. Tek krajem godine, dolazi u kuću ljubavi, i to one prave, fatalne, ljubavi na prvi pogled. Tokom prethodnih godina mnoge Vage nisu imale sreće u ljubavi, pa će ova godina biti odlična za lečenje starih rana, a krajem godine i otvaranje vrata nekom novom. Zahvaljujući Jupiteru koji je u 12. kući moguće je da ćete imati neku tajnu aferu koju ćete kriti od svih.

vencanje-ljubav-svadba
Izvor: wikimedia

Uranijum je u 7. kući ljubavnih odnosa što znači da ćete dolaziti u iskušenje da često menjate partnera ove godine, tražeći onog pravog. Za one koji su u vezi ovo je period kada ćete se zapitati da li je osoba pored vas ona prava, a ako odgovor bude potvrdan, mnogi od vas razmišljaće i o braku ili barem prosidbi.

Idi na sledeću stranu >>>

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

komentar

Klikni da objaviš komentar

222 Shares
222 Shares
Share via
Copy link