Horoskop Mesečni horoskop

Vaga, horoskop za februar 2016. godine

Vage, februar vam donosi mnoštvo lepih iznenađenja, a to će se odraziti i na vaš ljubavni horoskop, podjednako kao i na posao. Vage obožavaju da putuju i ako je rezervisanje karata za 3. 4. i 5. jedini način da otputujete, to ćete i uraditi. Kada je u pitanju zadovoljavanje želje za putovanjem ne razmišljate o ponosu. Doći će do privlačnosti koju nećete moći da ignorišete 8. i 9. sa osobom koju ćete upoznati preko posla. Veoma vam je stalo do morala i civilizacijskih odnosa, i zato ćete pre nego započnete nešto, okončati ono staro. Osećate da ste se dobor pomučili da dobijete ono što vas čeka 14. i 15. Ali stanite malo i razmislite da li su se i ostali potrudili a ostali nenagrađeni. S obzirom da vam je stalo do fer igre, podelićete nagradu. 21. i 22. ćete stalno biti u pokretu, ali vodite računa o sebi, doručkujte ili odvojte makar desetak minuta za sebe.

Pred vama je jedan vrlo ugodan mesec, prepun susreta sa uglednim ljudima i sastanaka za stolom sa luksuznim ručkom. Za nezaposlene, ovo je odličan period pun nade. Smeši vam se sreća naročito 28. i 29. februra. Iskoristite priliku.

horoskop-vaga
Izvor: Pixabay ©

Ljubav

Vašim znakom upravlja Venera, planeta ljubavi, čineći vaš znak najvoljenijim. 6. i 7. donosi slobodnim Vagama novu ljubav, prvo ćete osetiti snažnu fizičku privlačnost, a kasnije ćete i psihički kliknuti. Oni koji su u vezi, imaju u vidu koliko je komunikacija važna. Takođe, jedan od načina je da osvežite dešavanja u spavaćoj sobi. 6. i 7. ćete usrećiti jedno drugo, u i van spavaće sobe. Ko bi rekao da ima još toliko da saznate jedno o drugom?

Idi na sledeću stranu >>>

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link