Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskopski znak Devica: Horoskop za 2016. godinu

Saturn je u četvrtoj kući vašeg ranog detinjstva, ili nečega što je bilo, i sada je vreme da pređete na stvar. Sa ove tačke gledišta a kada pogledate u prošlost, moguće da će se jedna osoba koja to najmanje očekuje naći obrisana iz vašeg života. Vaš vladar Merkur je retrogradan i mogli bi reagovati ishitreno tokom cele godine.

Pluton je u kući veza za jednu noć, flertovanja, a vi konzervativna Devica ćete biti otvoreniji za takve predloge. Moglo bi biti da ste se opustili i postali otvoreniji za upoznavanje i nove romanse.

Eklipsa u Ribi će 8. marta baciti svetlo na nekoga, dobro ili loše, i posle toga nema povratka. Takođe će i Neptun baciti ljubavnu bombu na vas, pa bi mogli upoznati vašeg partnera iz snova.

Unutrašnje putovanje na koje ćete krenuti ove godine će biti na relaciji ljubav-vođenje ljubavi…. Još uvek nećete moći da odredite prioritete. Najverovatnije 1. septembra će vam solarna eklipsa doneti neverovatne obrte u ljubavi i izgleda ćete do kraja godine uživati u ljubavi.

POSAO

Konačno, Saturn je u četvroj kući, i konačno ćete osetiti podsticaj kada je vaša karijera u pitanju. Mnogi od vas nisu bili načisto u kom smeru želite da se vaša karijera razvija, ali sada se konačno stvari kreću na bolje.

Čini se da će vam fokus više biti na finansijama, porodici i kući, nego na ličnom razvoju.

devica-horoskop
Pixabay.com

Budite sigurni da će vas eklipse prodrmati i pomeriti sa statusa quo, i događaće se stvari koje su van kontrole, ali to će vam samo pokazati da možete i da se snađete u takvim situacijama.

Jupiter, Saturn i Neptun će se postaviti u konfiguraciju i uticati na vaš privatan život. Činiće takozvanu T zonu i odgovor na to pitanje je u desetoj kući. Nedelja oko 20. marta donosi par iznenadjenja, stoga stavite privatan život na pauzu i posvetite se karijeri taj mesec ili čak dva.

Važan datum za vašu karijeru je 1. septembar. Jupiter će biti u vašoj kući finansija a Merkur je retrogradan stoga proveravajte sve dva puta.

Kada je karijera u pitanju ne možemo zanemariti uticaj Marsa. Ovaj ratnik je tvrdoglaviji nego inače i vući će vas sa sobom na neistraženo.

Sve u svemu kada je karijera u pitanju, imaćete nove ideje i pristupe, i briljiraćete i oduševiti kolege i pretpostavljene. Ova godina bi mogla da bude prekretnica u vašoj karijeri.

Obavezno pročitajte:

5 stvari koje izluđuju Devicu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku