Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskopski znak Devica: Horoskop za 2016. godinu

Godina je počela sa najvećom zvezdom na nebu, Jupiterom, u vašem znaku i u vašoj kući koja vas predstvalja. Dakle ovo je godina kada ćete razvijati svoju ličnost, sa naglaskom na lični razvoj i sreću, i generalno na stav „ja, ja i samo ja“.

Ovo je definitivno jedna od najboljih godina za vas, dok u septembru ova zvezda prelazi u vašu kuću finansija i donosi vam priliv sredstava.

U direktnoj opoziciji se nalazi neptun koji je u kući onih koje volimo, najverovatniji je spreman da vas zaslepi, a vaš vladar Merkur će doprineti dodatno konfuziji.

Ova godina je više unutrašnje putovanje i prisećanje kako je nekada bilo, a posebno u ljubavi. Eklipse u Ribi i Devici ove godine će prodrmati kuću odnosa Ja i Ti i pomeriti je sa statusa quo.

horoskop-san-knjigaLJUBAV

Na početku godine Neptun je u sedmoj kući pomoću koga možete upoznati  osobu sa kojom ćete provesti ostatak života i doživeti najdublju ljubav. To je ona prava filmska ljubav na prvi pogled.

Takođe se može desiti čudna koincidencija da je onaj o kojem ste maštali ustvari gajio ista osećanja i sada će stupiti u kontakt sa vama.

Idi na sledeću stranu >>>

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link