Horoskop Horoskopski znakovi

Horoskopski znaci koji su “operisani” od zaljubljivanja

horoskop samoca

Koliko osobina da se brzo zaljubite može biti pogubna, jednako štetna može biti i nemogućnost da vam “prorade leptirići”.

Postoje znaci Zodijaka koji malo-malo pa pronađu ljubav svog života, ali postoje i oni koji su toliko oprezni u zaljubljivanju, da im se može dogoditi da ostanu sami.

Portal Noizz piše o tome koji horoskopski znaci se najteže zaljubljuju.

Rak

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima ujedno se i najsporije zaljubljuju iz vrlo jednostavnog razloga – jer jednom kad se zaljube, zaljube se jače od bilo kog drugog. Rakovi ne prihvataju polovična rešenja kad je u pitanju ljubav, zato će radije biti sami nego u vezi u kojoj nisu zaljubljeni do ušiju.

Vodolija

Vodolije misle da je zaljubljivanje divna pojava – za druge. Sebe ipak više vole da vide u slobodnijoj varijanti, zato svoj ljubavni život drže na popriličnoj distanci.

Devica

Devica jako želi da se zaljubi, ali nešto uvek pođe naopako. Device se teško opuštaju i treba vremena da počnu da veruju drugima, zato je za njih zaljubljivanje složen proces koji vrlo često usput propadne.

Jarac

Prosečan Jarac zna tačno šta želi u ljubavi i tačno kako treba da izgleda osoba u koju će se zaljubiti. Ne prihvata ništa manje od idealnog, a jednom kad pronađe svoju idealnu osobu, vrlo brzo shvata da i ona ima svoje mane. Zato se brzinski odljubljuju i traže dalje…

Zašto Strelac vara i kako prepoznati preljubu

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

193 Shares
193 Shares
Share via
Copy link