Horoskop Horoskopski znakovi

Zašto Strelac vara i kako prepoznati preljubu

Popularna internet stranica za upoznavanje sprovela je istraživanje o tome koji znak Zodijaka najčešće dolazi u situaciju da prevari svog partnera.

Apsolutni prvak u neverstvima je Strelac.

Ovim rezultatima su mnogi ostali zatečeni, pošto su Strelci uglavnom bili poznati kao lojalni i verni partneri, piše B92.

Možda upravo zbog toga njihovi motivi za preljubu nikada nisu površni. Istraživanje je pokazalo da Strelac ne vara zbog požude nego isključivo ako je u lošoj vezi koja ga ne čini srećnim.

Zanimljivo je da su strastvene Škorpije prema rezultatima na poslednjem mestu lestvice preljubnika.

Naime, oni “ne stignu” da prevare svoje partnere zato što ih češće naglo ostave zbog potencijalne nove ljubavi tj. veze koju odmah žele da ostvare.

Zašto Strelac vara?

Po prirodi je vrlo lojalan i često je on taj kojeg varaju, ali kada oseti da nema dovoljno poštovanja i da je potpuno zanemaren u vezi, iz ljutnje počinje da razmišlja o tome da li postoji za njega neko bolji. Time sebi otvara put za neveru.

Kako prepoznati da Strelac vara?

Inače je vrlo staložen i spreman na konstruktivnu raspravu, ali nakon preljube kod njega možete da primetite povećano interesovanje za sukobe i svađe koje ne vode nikuda.

Na taj način manifestuje se osećaj griže savesti koji ga obuzima zbog nevere.

5 sjajnih razloga zbog kojih je dobro da imate Škorpiju u životu

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

27 Shares
Share via
Copy link