Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Horoskopski znak Škorpija: mesečni horoskop za mart 2016. godine

Vi ste osoba koja ima plan 4. i 5. marta. Kada ljudi iz vaše okoline nisu sigurni šta treba da rade, dolaze kod vas po savet. Iako tehnički možda i niste nadležni za njihov problem ili se ne razumete dobro u to, uživate poverenje kolega, prijatelja, pa čak i stranaca. Lako ćete se prilagođavati svim situacijama 12. i 13. marta i uživaćete u pregovorima. I bićete veoma uspešni u njima. Nećete ništa platiti po punoj ceni ovih dana.

Poželećete da se prepustite nečemu ili nekome bez mnogo razmišljanja. Ipak priroda Škorpije neće vam to dozvoliti dok prvo dobro ne ispitate teren. Imate neke otvorene sumnje i nećete se smiriti dok ovo ne istražite do kraja. Samopouzdanje vam neće nedostajati 25. 26. i 27. marta i dobro će vam ići na svim planovima ovih dana. Prijatelj će vam odati svoju veliku tajnu, a ona će kod vas biti 100% sigurna. Vaša lojalnost i ponos dolaze do izražaja.

Ljubav

Škorpije se često ponašaju hladno kada govorimo o ljubavi i vezama, ali ovog meseca očekujte iznenađenja. Oko 2. marta zahvaljujući pomoći zvezda, upoznaćete nekoga veoma sličnog sebi, zanimljivog, duhovitog i posebnog. Slobodne Škorpije će posebno izvući korist iz ovog poznanstva. 5. marta pokušaćete da prihvatite stvari onakvim kakvim jesu i da budete mirni. Trudićete se da ne povredite osećanja nekoga ko vam je veoma blizak.

ljubav-romantika
Pixabay.com

Ako ste u vezi ili u braku, budite oprezni u ovom periodu i potrudite se da ne dođe do…

Idi na sledeću stranu >

 

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link