Horoskop

Ovan ulazi u vezu, Lav zabrinut, Jarac ispunjen: Veliki jesenji horoskop za 2022.

STRELAC

Posao:

Sada je period za realizaciju planova. Možete započeti nov posao i zadovoljstvo je tu. Sam kraj novembra donosi stabilizaciju na ovom polju i bolje finasije.

Mogućnost lepe saradnje ili ponude za započinjanje novog posla preko vama bliske osobe.

Ljubav:

Lepa komunikacija sa voljenom osobom ili lepa prijatna poznastva. Oktobar vam donosi zadovoljstvo na ovom polju kao i druga polovina novembra.

Zauzeti, stabilna situacija i zadovoljstvo. Samo kraj oktobra može biti malo turbulentan. U tom periodu obratite pažnju na komunikaciju.

Zdravlje:

Puni ste energije. Samo malo sebi priuštite odmora. Moguća je prolazna uznemirenost.

JARAC

Posao:

Lepa jesen je pred vama. Uspeh je zagarantovan. Ako ste imali problema ili bili nezadovoljni, od oktobra možete odahnuti.

Mogućnost manjeg nerazumevanja sa kolegama u drugoj polovini novembra, ali situacija će se brzo stabilizovati.

Bićete zadovoljni svojim finansijama.

Ljubav:

Bez većih promena sam kraj septembra i prva polovina oktobra. Kraj oktobra vam donosi zadovoljstvo i ulazak u vezu ili planiranje zajedničkog života sa voljenom osobom.

Na samom kraju novembra, oprez od mogućnosti ulaska u tajnu vezu ili blagog nerazumevanja sa voljenom osobom.

Početak decembra jako lep kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje:

Obratite pažnju na ishranu i mogućnost prolaznih problema sa prehladama ili infekcijama. Krajem jeseni u punoj ste formi i puni energije.

VODOLIJA

Posao:

Prva polovina oktobra vam može doneti transformaciju ili promene. Bićete zadovoljni svojim radom, a pravo zadovoljstvo kada su finansije u pitanju očekujte od druge polovine novembra.

Bićete puni energije i zadovoljni svojim radom i rezultatima.

Ljubav:

Sam kraj septembra i oktobar vam donosi zadovoljstvo i stabilizaciju, lepa poznastva. Moguće je da vam se neko javi ko ne živi blizu vas.

Kraj oktobra donosi blago zahlađenje odnosa ako ste u vezi, ali prolaznog karaktera.

Već druga polovina novembra priprema zadovoljstvo kao i planiranje zajedničkog života ili proširenje porodice, kao i lepe trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje:

Prolazni umor i problemi sa cirkulacijom i osećaj napetosti mogu vas pratiti ovu jesen. Više se krećite i vreme provodite u prirodi.

RIBE

Posao:

Kraj septembra i prva polovina oktobra može doneti manje nezadovoljstvo i nesuglasice sa kolegama. Možda su vam planovi trenutno blokirani.

Već od kraja oktobra situacija se popravlja i možete uživati u radu; bićete zadovoljni svojim finansijama. Svakako lepa jesen je pred vama.

Ljubav:

Sam kraj septembra i oktobar vam donose blago razočaranje na ovom polju. Izbegavajte sukobe sa voljenom osobom. Mogućnost pojačanih strasti.

Ako vam nešto ne prija, povucite se. Već kraj oktobra donosi stabilizaciju odnosa i lepe trenutke sa voljenom osobom. Mogućnost planiranja zajedničkog života ako ste u stabilnoj vezi.

Zdravlje:

Mogućnost pojave alergija ako ste skloni tome ili imate problema. Uzmite u obzir potencijalno aktiviranje hroničnih zdravstvenih problema. Obratite pažnju na ishranu i stomak.

Ženski ljubavni horoskop do kraja 2022: Jarca izjeda ljubomora, veliki izazovi pred Bikom

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

719 Shares
719 Shares
Share via
Copy link