Ljubavni horoskop

Ženski ljubavni horoskop do kraja 2022: Jarca izjeda ljubomora, veliki izazovi pred Bikom

horoskop-par-ljubav

Do kraja godine ostalo nam je nešto više od dva meseca, a zvezde nam poručuju da period koji je ispred nas donosi velike turbulencije na ljubavnom planu.

Žene koje su rođene u znaku Raka radikalno će preispitati svoje poglede na ljubavne odnose i porodični život. Ako su ranije predstavnice ovog znaka u prvi plan stavljale interese ostalih ispred sebe, ovoga puta će želeti da izađu iz začaranog kruga i češće će stavljati sebe na prvo mesto, piše Selena Ribić za Blic Ženu.

U bračnim odnosima i vezi mnoge žene rođene u znaku Strelca neće znati kako da poboljšaju odnos. Moguće je da ćete od partnera zahtevati više, a da će vaš trud biti manji. Pronađite balans.

Ovan

Očekuje vas period prepun ljubavnih iznenađenja. Donosićete važne odluke o ljubavnim odnosima i napraviti određene granice i smernice za sebe.

One koje nisu u vezi imaće mnogo povoljnih prilika da urede svoj privatan život, a neke šanse zaista ne bi trebalo zanemariti.

One koje su već pronašle svoju ljubav, imaće i napete trenutke, jer će morati da se pridržavaju svog uobičajenog smera i mnogo se potruditi kako bi sačuvale romantični odnos.

Uglavnom će žene Ovnovi pokušavati da poprave situaciju ili unaprede odnos. Ako ne dođe nakon nekoliko meseci do rezultata, mogući su raskidi.

Bik

Bikovi koji su u braku mogu se s suočiti s velikim izazovima. Moguće je nerazumevanje, kao i nesposobnost opraštanja.

Neće se svi partneri razumeti i moći oprostiti greške iz prošlosti pa ćete se ipak morati nositi s problemima koji su se nakupili u braku.

Slobodni Bikovi biće željni avantura i izazova, a jesen im donosi ozbiljnije ljubavne šanse.

Blizanci

Predstavnice ovog znaka željeće da promene sve što ih okružuje za 180 stepeni. One koje su u braku imaće razne izazove.

Možda će to biti ljubomora, pomišljanje na nekog drugog ili mogu napraviti greške bez povratka.

Moguće su afere koje kasnije mogu uzrokovati rastanak. Slobodni Blizanci imaće najviše ljubavnih šansi na putovanjima ili inostranstvu.

Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam se brzo svideti i strasti će biti pojačane, ali teško da će od afere postati ozbiljan odnos.

Rak

Žene koje su rođene u znaku Raka radikalno će preispitati svoje poglede na ljubavne odnose i porodični život.

Ako su ranije predstavnice ovog znaka u prvi plan stavljale interese ostalih ispred sebe, ovoga puta će hteti da izađu iz začaranog kruga i češće da stavljaju sebe na prvo mesto.

U početku će mnoge pokušati sabotirati ovu odluku ili plan, ali ostanite dosledni. Usamljene pripadnice ovog znaka će toliko želeti da vrate romantiku u svoj život, a moguća je veza s dugogodišnjim poznanikom ili kolegom.

Ovo će dovesti do dobrog kraja samo u jednom slučaju – kada postoje stvarna osećanja. U svim ostalim varijacijama, odnos je osuđen na neuspeh.

Lav

Slobodne Lavice iznenada se vraćaju u prošlost i moguće je obnavljanje veze s bivšim partnerom. Moguće je da će ovaj odnos uspeti, ali samo ako poradite na greškama koje su vas udaljile u prošlosti.

Ako ponovo upadnete u krizu, nemojte podleći emocijama i na vreme zaustavite toksičnog partnera.

Ipak, usamljene predstavnice ovog znaka biće izuzetno srećne u ljubavi. Pre svega, sreća će se nasmejati onima koji žele početak nove ljubavi.

Ako ste sredili emocije u svom srcu, moguća je velika sreća.

Devica

Nadolazi period neviđene nežnosti i romantike, ali u isto vreme, predstavnice ovog znaka trebaju paziti da ne poklanjaju srce toksičnim osobama.

Manipulator se može sakriti iza prelepe “fasade” i galantnog udvaranja pa ne treba verovati lepim rečima, već postupcima.

Device koje su u vezi ili braku bukvalno će se okupati u ljubavi, osetićete snažnu bliskost, povezanost i povratak strasti.

Posvetite se vašem odnosu i provodite više vremena s partnerom. Slobodne Device prema mišljenju astrologa očekuje više od jedne romanse.

Vaga

Vage preuzimaju notu odgovornosti u ljubavnim odnosima. Predstavnice ovog znaka stvaraju granice, kreiraju čvrste temelje odnosa i posvećuju se razvoju svog emocionalnog stanja.

Zvezde usamljenim Vagama poručuju da ne brinu, da veruju u ljubav, a ona će se pojaviti u pravo vreme.

Takođe, nema potrebe žuriti u brak, u suprotnom postoji rizik da će biti kratkotrajan.

Vage koje su u vezi ili braku očekuje bezbrižan period, s mogućim krupnim odlukama kao što su proširenje porodice, zajednički život, preseljenje, venčanje.

Škorpija

Ako žene rođene u ovom znaku žele da budu srećne u svom intimnom životu, moraće ozbiljno da preispitaju stavove i ambicije.

Moguće je da stavljate na prvo mesto karijeru – i to je u redu, ali nemojte zapostaviti sreću, slobodno vreme i privatan život.

Ipak, jedan susret može promeniti vaše prioritete. Možete upoznati osobu koja će vas brzo privući, a odnos će se razvijati lako i lepo.

Zauzete predstavnice znaka očekuje miran odnos – parovi će težiti da stvore unutrašnji svet i okolo “podignu zidine” kako spoljašnji uticaji ne bi mogli narušiti sreću.

Strelac

Očekuje vas turbulentan period na polju ljubavi – moguće su svađe, pomirenja, strasti, zaljubljivanja.

U bračnim odnosima i vezi mnoge žene rođene u znaku Strelca neće znati kako da poboljšaju odnos. Moguće je da ćete od partnera zahtevati više, a da će vaš trud biti manji. Pronađite balans.

Pazite koje reči koristite tokom rasprava, jer neke mogu biti poput oružja i povrediti drugu stranu, a da to niste ni želeli. Neće svaki brak izdržati takva iskušenja.

Žene u znaku Strelca koje nisu u vezi konačno će moći pronaći svoju srodnu dušu i izgraditi vrlo toplu, iskrenu i harmoničnu vezu.

Jarac

Ako ste u vezi, moguće je zahlađenje odnosa. Ljubomora, egoizam i nepoverenje mogu zaista ugroziti odnos s partnerom, a najveća oluja stiže ako ignorišete problem.

Ako se potrudite da zajedno rešite problem, odnos se može vratiti u normalu i biti još bolji nego ranije.

Slobodni Jarci ponašaće se asertivno pa čak i negativno u odnosu sa suprotnim polom.

Posebno u fazi udvaranja moguća je hladnoća. Opustite se, strah od vezivanja može vas udaljiti od ljubavi.

Vodolija

Dolaskom hladnih dana, moguća su zahlađenja u odnosu i otkrivanje tajni u ljubavi. Pre nego što u nešto poverujete, otvoreno razgovarajte s partnerom.

Čuvajte se manipulacija. Slobodne predstavnice znaka očekuje nova romansa, ali nemojte previše odlagati neke korake.

Pružite šansu osobi koja vam otvoreno pokazuje ljubav – moguća je duga romansa.

Ribe

Usamljene Ribe privlače veliku pažnju suprotnog pola, ali malo je verovatno da će doći do ozbiljne veze koja bi se mogla razviti u nešto više od flertovanja.

Najviše vas sputava vaša neodlučnost, povučenost i boravak u prošlosti. Predstavnice ovog znaka takođe se suočavaju s malim problemima u vezama.

Mogu se pojaviti problemi za koje se kasnije može ispostaviti da su beznačajni, ali dok to ne shvatimo moguće su svađe i raskidi.

Kako biste to izbegli, ne plašite se otvoreno govoriti o onome što vam je važno upravo sada – ne skrivajte probleme i nezadovoljstvo pod tepih.

Bik, Devica i Ribe do 1. oktobra blistaće od sreće, ljubav je njihova sudbina

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
509 Shares
509 Shares
Share via
Copy link