Horoskop

Ovan ulazi u vezu, Lav zabrinut, Jarac ispunjen: Veliki jesenji horoskop za 2022.

LAV

Posao:

Puni ste energije i uspeh je tu. Bićete zadovoljni dešavanjima na poslovnom planu.

Blagi oprez krajem oktobra. Može doći do prolazne brige kada su finansije u pitanju.

Novembar i decembar donose mogućnost proširenja posla i zadovoljstvo.

Ljubav:

Sam kraj septembra i oktobar vam donose zadovoljstvo i lepe trenutke sa voljenom osobom. Mogućnost lepog poznastva, koje može prerasti u nešto ozbiljno.

Sam kraj oktobra i početak novembra mogu aktivirati prolazne nesuglasice i prolazno nezadovoljstvo. Od kraja novembra vi blistate kraj voljene osobe.

Zdravlje:

Mogućnost prolaznih problema sa respiratornim organima, ali ste u ovom periodu stabilnog zdravstvenog stanja. Više se krećite i pravilno usmeriti svoju energiju.

DEVICA

Posao:

Odličan period za započinjanje novog posla kao i realizaciju započetih projekata i planova. Bićete zadovoljni svojim finansijama i radom.

Mogućnost i započinjanja novog posla kao i lepe saradnje. Tako da vam ovaj period donosi prosperitet i zadovoljstvo kada su finansije u pitanju.

Ljubav:

Mogućnost manjeg nezadovoljstva na ovom polju donosi sam oktobar. Više ste okrenuti zaradi i poslu. Ali novembar vam daje mogućnost ulaska u lepu vezu i zanimljivih poznastva.

Zauzeti, stabilna situacija na ovom polju. Krajem oktobra mogućnost planiranja zajedničkog života ili proširenje porodice.

Blagi oprez krajem novembra. Više pažnje posvetite svojoj voljenoj osobi.

Zdravlje:

Mogućnost pada energije i pojava male uznemirenosti tokom ovog perioda. Više se krećite i vreme provodite u prirodi ili vama prijatnom ambijentu.

VAGA

Posao:

Pred vama je stabilizacija i regeneracija u pozitivnom smislu. Bićete zadovoljni svojim radom i finansijama.

Mogućnost započinjanja novog posla ili realizacija planova i ideja u drugoj polovini novembra. Kraj novembra i decembar donose zadovoljstvo.

Ljubav:

Divan kraj septembra i oktobar, mogućnost planiranja zajedničkog života. Sam kraj novembra donosi zadovoljstvo i jako lepe trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje:

Prolazni problemi sa venskom cirkulacijom. Mogućnost brzog zamaranja, kao i problemi sa kardiovaskularnim sistemom, ko ima predispozicije za to.

ŠKORPIJA

Posao:

Sam kraj septembra i oktobar vam mogu doneti prolazno nezadovoljstvo ili manjak interesovanja i želju da malo odmorite.

Već krajem oktobra energija se vraća i bićete aktivni i zadovoljni svojim radom i finansijama. Mogućnost prosperiteta pred sam kraj ovog perioda.

Ljubav:

Početak oktobra donosi mogućnost ulaska u neku avanturu. Zauzetima mogućnost ulaska u tajnu vezu. Ali situacija se menja već od kraja oktobra i eto vama zadovoljstva i uživanja kada je ljubav u pitanju. Slobodni, ulazak u vezu.

Zdravlje:

Svi koji čekate neku intervenciju u ovom periodu je možete obaviti. Blagi oprez od lakših povreda. Više se odmarajte.

Nastavak na sledećoj strani

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

719 Shares
719 Shares
Share via
Copy link