Horoskop Horoskopski znakovi

Ova 2 horoskopska para su živi dokaz da je večna ljubav apsolutno moguća

par-ljubav

Postoji li savršena ljubav, postoji li savršena harmonija? Horoskop kaže „DA“. Apsolutno da. Uzajamna privlačnost ponekad je dovoljna da se pojave iskre ljubavi, ali, uz svu čaroliju, ljubavna hemija nije dovoljna da bi veza bila uspešna i trajna.

Način na koji par rešava probleme, koja pitanja ih zanimaju, kakav je način života oba partnera i kakvi su njihovi stavovi prema preljubi i poverenju… Sve ove stvari utiču na harmoniju u ljubavi.
Kad vam se pogledi sretnu i kada se zagledate nekome u dušu, znaćete da li je vaš susret započeo magijom ljubavi.

Evo dva horoskopska para koje čeka duga ljubav, puna strasti i romantike …

Devica i Vodolija

Kompatibilnost Device i Vodolije zapisana je u zvezdama! To se uglavnom može objasniti njihovim veoma sličnim razumevanjem glavnih životnih pitanja.

Vodolija lako podleže neodoljivoj privlačnosti Device, pronicljivog uma, veštih prstiju, uređenog života i okoline … A Devica uvek zna kako da se obrati Vodoliji, jer je takođe magnetski privlači sanjiva priroda ovog vodenog znaka.

Da, ovo je ona stara magija suprotnih polova na magnetnoj igli. I Vodolija i Devica uživaju u intelektualnim raspravama; spremni su da se zainteresuju za nove ideje i koncepte.

Kad god dođe težak period, ovaj par je spreman da pronađe rešenje. Naravno, ako Vodolija počne da drži lekcije što im je povremeno običaj, Devica će se naljutiti. Ali da li će ih ove sitnice razdvojiti? Teško.

Lav i Vaga

Njih dvoje su najzanimljiviji par Zodijaka. Ponosni Lav uživaće u ljubavi koju će mu Vaga velikodušno pružiti. Međutim, Vaga takođe nameće svoju snažnu ličnost i Lavova nadmena poza neće je zavarati.

Oboje mogu biti vrlo nežni, ali u društvu obraćaju pažnju na druge kao i jedni na druge. Njihov život ponekad može biti zaista glamurozan, a kako oboje znaju i vole da uživaju, nema sukoba.

Vaga neće uvek skrivati svoju posesivnost, ali dominantni Lav jednostavno ne obraća pažnju na takve sitnice.

Što je najvažnije, oboje su izvrsni u komunikaciji, i to je tajna njihove trajne ljubavi – bez obzira na problem, njih dvoje će ga rešiti razgovorom.

 

Ovih 5 horoskopskih znakova kada se zaljube izgube razum

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
546 Shares
546 Shares
Share via
Copy link