Horoskop Horoskopski znakovi

Ovih 5 horoskopskih znakova kada se zaljube izgube razum

poljubac-par

Svi se zaljubljujemo, neko često i lako, neko retko i teško. Neki se zaljubljuju “na prvu loptu” – na prvi pogled, drugi pak promatraju situaciju malo duže dok ne budu sigurni da je bezbedno da se zaljube.

Kao da zaljubljivanje ikada može biti bezbedno, zar ne?

Ipak, postoje neki znaci koji se zaljubljuju ludo i brzo, ljubav ih udari poput munje i ne pušta. O njima govorimo danas.

OVAN

Ovan se zaljubi na prvi pogled. Potreban je samo trenutak da vidi da li mu se neko sviđa ili ne. Ne razmišlja o tome ko je ta osoba, da li je dobra ili ne, da li je socijalno prihvatljiva, bogata ili siromašna, šta o tome misli njegova okolina. Samo sledi svoju strast i impuls.

BIK

Bik odmah oseti, tačnije, nanjuši miris osobe koja mu se sviđa. Ovaj horoskopski znak ima izraženija čula u odnosu na druge znakove. Ipak, sačekaće malo pre nego što se zaljubi, posmatrajući tu osobu, dok ne bude sasvim siguran da to nije samo privremena avantura.

BLIZANCI

Oni se lako zaljube, vrlo često u dve ili više osoba istovremeno. Kao da su svi ti ljudi deo jedne osobe, i kad bi se samo mogli sastaviti, to bi bila savršena osoba. Zbog toga je ovaj znak često razapet između dve voljene osobe.

ŠKORPIJA

Ljubav je ovde poput munje ili tačnije groma. U jednom trenutku, Škorpija se ukopa i oseća se kao da ga je pogodila munja. Tako izgleda početak, ali i nastavak ljubavi Škorpije.

RIBE

U ovom znaku Venera je pojačana pa se sve vreme zaljubljuju. Ako ne u nekoga, onda u nešto – dobru muziku, ili vino ili se zanese bilo čim. I lako postanu zavisne od te ljubavi, bar na neko vreme dok se ne zaljube u nešto drugo (Ribe su promenljiv znak), ali važno je da su uvek zaljubljeni.

Ljubav sa ova 4 znaka Zodijaka je najopasnija, za njih ste samo prolazna avantura

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


862 Shares
862 Shares
Share via
Copy link