Horoskop Ljubavni horoskop

5 znakova Zodijaka koji u vezama postavljaju ultimatume

Kada ste u vezi trebalo bi da se osećate dovoljno komforno da izrazite svoja osećanja, probleme i brige. Tek kada razgovor ne pomogne, vreme je da postavite ultimatum.

U vezi, ultimatum može predstavljati pretnju. Ako ne uradiš ovo, desiće se ono. Ako ste došli do te tačke da partneru morate da postavite ultimatum, verovatno ste frustrirani i zbunjeni, pa ne znate šta je najbolje da uradite.

Niko ne voli da se oseća nemoćno u vezi. Ako mislite da vaša veza ne vodi nikuda ili da nije onakva kakvu želite, onda bi trebalo da uradite sve što je u vašoj moći da je vratite na pravi put, piše Telegraf.

Mislite da vaš partner ne obraća pažnju na vaše želje ili je, za razliku od vas, zadovoljan pravcom kojim vaša veza ide?

Možda ćete morati da mu postavite ultimatum, kako bi saznali da li zaista želite iste stvari. Ultimatum je nešto što koristite tek kada ostanete bez ideja i poteza, kada očajno želite promenu.

Kada nekome postavite ultimatum, direktno im govorite šta želite. Stavljate sve na kocku, jer mislite da je partneru dovoljno stalo i da će se složiti sa vašim uslovima.

Ako se ne složi vaša veza će se naći u ćorsokaku, pa nijedna strana neće dobiti ono što želi.

Ovi znakovi horoskopa najčešće postavljaju ultimatume:

Ovan

Kada se svađaju, Ovnovi često sukob prebace na viši nivo i postave ultimatum. Ovaj horoskopski znak ne voli da traći svoje dragoceno vreme. Ako žele da se njihova veza promeni, a partner ne radi ništa po tom pitanju, Ovan će napraviti veliki korak.

Ako se partner ne slaže sa korakom koji je Ovan napravio, to ovom znaku daje uvid gde se njihova veza nalazi, pa može da preduzme potrebne korake, kako bi ostvario cilj.

Ovnovi shvataju da postavljanje ultimatuma predstavlja rizik, ali takođe su svesni da se oni na kraju isplate.

Lav

Lavovi su direktni, posebno u vezi sa onim što žele u vezi. Lav ne voli da čeka predugo, pa partner mora brzo da sazna njegove želje. Ovaj znak se ne boji da postavi ultimatum, jer je već pregledao sve moguće scenarije i dobro zna koji je njegov sledeći korak.

Samouvereno donosi odluke i zna kako da dobije ono što želi. Ako je njihov partner neodlučan, Lav će ga pogurati kako bi što pre dobio odgovor.

Škorpija

Škorpije su veoma fokusirane na ono što žele od života. Ako se njihov partner dvoumi i ne želi da se obaveže, ovaj znak će mu ponuditi ultimatum.

Kada nekom postavite ultimatum, ta osoba mora da veruje da ste ozbiljni i da ćete zaista ostvariti pretnju. Škorpija neće postaviti ultimatum osim ako nije ozbiljna povodom toga, a ako to znači da treba da raskinu, to će i učiniti.

Blizanci

Ako postoji jedna stvar koju znamo o Blizancima, to je da su, ako su postavili ultimatum, dobro razmislili i iscrpeli svaku drugu ideju. Oni smatraju da je ultimatum jedina stvar koja može da popravi situaciju. Možda zvuči manipulativno, ali Blizanci zaista to misle.

Ovaj znak smatra da je ultimatum jedini način da se stvari pokrenu, a budući da Blizanci mrze stagnaciju, koristiće sve što mogu kako bi stvorili promene.

Devica

Device postavljaju ultimatume iz sličnih razloga kao i Blizanci. Kada dođe do problema u vezi, Device mnogo razmišljaju kako da nešto urade povodom toga. One sagledaju situaciju iz svakog ugla, razgovaraju sa svojim partnerom i čine sve što mogu kako bi podstakle promene.

Device su srećne kad dođe do zastoja u vezi. Ako su spremne da je podignu na viši nivo, Device će napraviti strategiju i primoraće partnera da reaguje.

Zodijak precizno otkriva kada će svaki horoskopski znak upoznati svoju ljubav u 2020.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

245 Shares
245 Shares
Share via
Copy link