Horoskop

Ova 3 znaka očekuje pakao do kraja marta 2023, mogli bi da se razvedu

razvod
Foto: detinjarije.com

Do kraja marta ostalo je 13 dana. Ovaj period za neke znakove biće posebno težak na emotivnom planu. Nije isključeno ni da se razvedu.

Razvod kao tema uvek se provlači kroz astrološka tumačenja a zbog uticaja određenih planeta ovi znakovi mogu imati problema do kraja ovog meseca

Prvi ” na udaru ” mogu biti Jarčevi, zbog pozicije Marsa, koji od 25 marta prelazi u znak Raka odnosno prolazi kroz njihovo sedmo polje, polje bračnih i partnerskih odnosa, piše Naj Žena.

Mars u Raku je veoma nezgodna pozicija, jer se Mars ovde ne oseća stabilno i emotivno pokreće velike sukobe naročito kada su u pitanju muško-ženski odnosi.

Jarčevi bi trebalo da povede računa o tome kakav razgovor vode sa svojom ” boljom ” polovinom. Marsova energija može biti veoma agresivna kada je u pitanju stil razgovora što može da proizvede veoma teške posledice za emotivne odnose.

Takođe ovo je nepovoljan emotivni period i za same Rakove jer Mars u ovom preemotivnom znaku podstiče potrebu da se emocije uzburkaju i da se vraćaju problemi iz prošlosti.

Ovo je posebno savet za žene koje su rođene u znaku Raka, najvažnije ostati dosledan u svojim stavovima i ne padati ” u vatru ” za najmanju sitnicu u odnosu sa partnerom. Sve se može rešiti kroz miran razgovor.

Još jedan znak koji može prolaziti kroz problematičan odnos sa partnerom, to su Ovnovi. Mars u Raku prolazi kroz njihovo polje porodice i stvara im osećaj napetosti i nervoze koji ne mogu da savladaju.

Ovo se najviše odnosi na ženske pripadnike ovog znaka jer energija Marsa se odražava kroz ženski znak.

Mogu se aktivirati problemi od pre nekoliko meseci koji nisu nimalo jednostavni a tiču se odnosa sa decom ili rodbinom. U tom smislu mnogi Ovnovi će poželeti da “eksplodiraju ” od osećaja nepravde.

Lav, Devica i Škorpija u aprilu 2023. proživljavaće pakao, a nedaće će ih slomiti

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

117 Shares
117 Shares
Share via
Copy link