Horoskop

Astrolozi predviđaju da će 2023. biti godina razvoda, pomračenje u osi čvorova Vage i Ovna donosi bolne promene

Raskid

Godina 2023. biće obeležena razvodima. To su predviđanja astrologa zasnovana na menjanju osa.

Svake oko dve godine pomračenja menjaju znakove Zodijaka: poslednjih godinu i po dana osa se kreće duž sazvežđa Škorpije i Bika, a od aprila 2023. polako se „pomera“ ka osi Vage i Ovna. U ovom položaju biće do 2025.

To su znaci veza, partnerstva, brakova, razvoda, kao i preduzimljivosti, sebičnosti i inicijative.

Dakle, prvo pomračenje nove ose desiće se 20. aprila u sazvežđu Ovna, koje je vatreni kardinalni znak, što znači da je odgovoran za drastične promene u odnosima i ciljevima u životu, piše Lepota i Zdravlje.

Nemojte se iznenaditi ako neko od Ovnova, Strelaca ili Lavova pomisli na drastične promene u životu: iznenada promene posao, razvod ili preseljenje u drugu zemlju.

Posebno Ovnovi – oni su ti koji bukvalno mogu da preokrenu život čitave svoje porodice, zato budite oprezni!

Astrološka godina razvoda

Kada se osovina promeni, menjaju se i glavni trendovi u društvu. Od aprila 2023. najhitniji zadatak biće sve što se tiče znakova Ovna i Vage.

To znači da sve nas čeka ozbiljno proučavanje odnosa u paru i na poslu, jer će čvor prošlosti stajati u znaku Vage, aktuelizujući neviđeni nalet razvoda u društvu.

Nemojte se iznenaditi ako osetite neverovatnu želju da raskinete sa partnerom i generalno počnete ispočetka.

Ovako deluje uticaj pomračenja! Ako cenite ono što ste uspeli da „steknete” tokom svih godina braka, onda treba da počnete da slušate svoje snove i da počnete da živite po svojim pravilima bez uništavanja porodičnog života!

Činjenica je da će čvor budućnosti pratiti znak Ovna – Univerzum će nas sve naučiti da živimo po svojim pravilima, da budemo proaktivni i da se ne plašimo svojih želja.

Ljudi često vide razvod kao ključ svih problema.

Da, zaista, ako ste u braku sa nasilnikom ili su vaša osećanja prošla, vreme je da se odmaknete od teškog tereta i izgradite život odvojeno.

Ali ako se kriza uvukla u vaš brak, onda to treba da prepoznate i … počnete da radite na poboljšanju odnosa! Zbog pomračenja u Vagi 14. oktobra 2023. mnogi parovi će donositi odluke i o razvodu i o braku. Sledeći „kalem“ za ovakve događaje biće 25. marta 2024. godine, a zatim 2. oktobra 2024. godine.

Dakle, imajte na umu da će vam upravo oko ovih datuma možda doći ideja da raskinete, ali povratka neće biti – Univerzum će staviti pečat na ovu odluku koja će vam promeniti ceo život.

Ova 3 znaka očekuje pakao do kraja marta 2023, mogli bi da se razvedu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

171 Shares
171 Shares
Share via
Copy link