Horoskop Horoskopski znakovi

Sezona je Rakova: Otkrijte 10 tajni njihove emotivne ličnosti

devojka-osmeh-horoskop

Rakovi se često opisuju samo kao emotivna i osetljiva bića, ali istina je da vode vrlo bogat i intenzivan život zbog kog znaju da uživaju u malim stvarima, ali i nerviraju se zbog njih

Ono što malo ko zna o ovim znakovima je to da:

1. Intuicija im je “drugo ime”

Rakovi imaju snažnu intuiciju koja im omogućava da osete stvari koje drugi ne primećuju. Oni su prirodno nadareni u čitanju ljudi i gotovo uvek mogu da primete kada neko na neki način deluje neobično, piše 24.sata.hr.

2. Intenzivni su i strastveni ljubavnici

Rak nije površan kada je u pitanju ljubav, a u vezi je neverojatno intenzivan i strastven. Kada vas Rak voli to se razlikuje od svega ostalog i tada se zaista osećate živim.

3. Rak se ne nosi dobro s prekidom veze

Njegovo srce je jako osetljivo i ako mu ga slomite, teško će to da podnese. Često mu je potrebno dugo vremena da preboli nekoga i da se ponovno vrati u normalno stanje i nastavi dalje.

4.Može da bude velikodušan s vremena na vreme

Rak je jako velikodupan i nije neuobičajeno da svoje prijatelje i porodicu iznenađuje raznim gestovima. Oni to ne rade jer osećaju da moraju i vole da vide osmeh na licima onih koje vole.

5. Rak je tajanstven i teško ga je pročitati

Zbog svoje tajanstvenosti drugima može da deluje poput zagonetke. Ne otkriva odmah sve svoje tajne i ne želi da otkrije svaku svoju misao i emociju kao neki drugi znakovi. To može da ih učini izuzetno teškim za čitanje onima koji ih ne poznaju vrlo dobro, ali ta tajanstvena osobina takođe intrigira druge i privlači ih u njegov svet.

6. Rak voli privrženost

Ne može da kaže “ne” ljubavi, pogotovo kada dolazi od prave osobe. Voli da se oseća potrebno i željeno.

7. Miran je i opušten dok ga ne isprovociraju

Kada ga izazovu, pokazaće svoja klješta i postavitće provokatore na njihovo mesto, onako kako samo on to može.

8. Čuvajte se promena raspoloženja

Ponekad se njegovo raspoloženje mijenja kako vjetar puše. Kad je dobro, može se osjećati nevjerojatno, ali kad se osjeća loše, to također može biti jednako intenzivno. Često se trudi zadržati stvari pod kontrolom, no ponekad ga emocije mogu preplaviti.

9. Rak je uvek tu za svoje prijatelje

Rakovi znaju da slušaju, a kada je neko do koga mu je stalo u problemu, često je spreman da učini sve kako bi pružio potporu.

10. Ponekad su sentimentalni

Rak se ponekad može zateći u situaciji da se priseća prošlosti i tada zaboravi da živi u sadašnjosti. Ponekad mu je teško da krene dalje nakon što se stvari završe, prenosi Zodiac Fire.

Velika astro prognoza: Evo šta svaki znak očekuje do kraja 2020. godine!

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.7K Shares
2.7K Shares
Share via
Copy link