Horoskop

Petak 13. avgust će za 3 znaka biti pun flerta, bude se unutrašnji demoni, pršte varnice

horokop
Foto: Rhett Wesley

Univerzum nekad doslovno,  potpuno i nedvosmisleno izluđuje ali imajte na umu da petak 13. zaista nema uticaja na astrologiju. Dakle, ako tražite astrološku osnovu za svo ludilo, nema je. Petak 13. poznat je po lošoj sreći zbog predanja koja ga okružuju. Prema BBC -u, petak 13. mogao bi biti zasnovan na nordijskoj mitologiji. Loki, koji je bio 13. gost na večeri za bogove, po dolasku je odvukao svet u mrak. Ne postoji način da se zaista zna odakle i kada je današnja nesretna reputacija zaista došla.

Ovaj petak 13. će biti izazov za nekoliko odabranih. Mesec će biti u Vagi orijentisanoj na odnose, povećavajući vašu želju da se povežete sa drugima i flertujete sa kim god. Međutim, kako se Mesec sklapa s tamnim i kapitulirajućim Plutonom, iz ovog petka, 13. avgusta 2021. mogli bi da se iznedre sukobi, da vas obuzmu sumnjivi instinkti i da vas okruži sveukupni osećaj nelagode. Ako vam treba nešto šta biste mogli da okrivite onda je to petak 13.

Ova tri znaka ipak očekuju iznenađenja u petak.

Škorpija

Tokom petka, 13. avgusta, možda ćete se osećati još raspoloženije nego obično. S Mesecom u vašoj 12. kući duhovnosti i samoponištavanja, neke vaše podsvesne misli i osećanja može biti još teže izbeći. Ovaj dan bi bilo najbolje provesti dopuštajući sebi da se odmorite i analizirate svoj unutrašnji svet.

Provedite to beležeći svoj tok svesti, baveći se terapijskim poduhvatima i jednostavno dozvoljavajući sebi da procesuirate svoja osećanja. Vaši unutrašnji demoni su možda jaki, ali nisu jači od vas.

Jarac

Petak 13. može izgledati kao potpuno praznoverje, ali astrologija kaže da bi vam ovaj dan mogao biti posebno težak. Na kraju krajeva, mesec u Vagi izravnava se sa Plutonom u Jarcu, ulazeći u neke od vaših upitnijih impulsa.

Energija na ovaj dan mogla bi biti posebno izazovna, terajući vas da savladate prepreke koje su vam stajale na putu i ​​sputavale vas. Međutim, možda ćete biti spremni da učinite neke prilično nemilosrdne stvari da biste napredovali, pa dobro razmislite pre nego što se obavežete na njih.

Ribe

Možda ste jedan od najslađih i empatičnijih horoskopskih znakova, ali to ne znači da ste sposobni da izdržite emocije na tamnijoj strani ljudskog spektra. Ovog petka 13. osetićete svoje emocije još intenzivnije nego inače.

Ako se osećate kao da vam uzurpiraju moć ili mislite da neko pokušava da zauzme vaše mesto, možda ćete morati da proživite pakao. Ljubomora bi definitivno mogla da se pojavi, pa se potrudite da zapamtite svoju vrednost. Ne postoji niko ko može da uradi ono što vi radite.

Za 5 horoskopskih znakova od 19. avgusta kreću velike životne promene, stiže retrogradni Uran

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
1K Share
1K Share
Share via
Copy link