Horoskop Horoskopski znakovi

Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka nikada neće napraviti ljubomornu scenu

devojka-sunce

Želite vezu bez drame? Onda pročitajte ovaj tekst.  Što se ljubomore tiče, žene rođene u ova tri horoskopska znaka nisu nikada ljubomorne, što i njima i njihovim emotivnim partnerima donosi sklad u vezi.
Ljubomora može pretvoriti i najlepšu vezu u pakao, ali većina nas jednostavno ne može da joj se odupre. Što se ljubomore tiče, najsrećnije su žene rođene u ova tri horoskopska znaka i njihovi partneri, naravno.

Ovan

Za početak, Ovnovi nisu ljubomorni jer je ljubomora znak nesigurnosti, što oni odbijaju da budu. Žene u ovom znaku su previše zauzete radom na sebi, odlascima na zabave i druženjem sa što više ljudi da bi uopšte imale vremena za ljubomoru.

Strelac

Za ove žene slobodnog duha dovoljno je čudno da čak žele da budu u vezi, a kada jesu, ne bave se stvarima koje nisu važne. Žene u ovom znaku žive u trenutku, a ljubomora bi za njih značila da izađu iz trenutka i prepuste se prizemnim stvarima, a to nikako nije opcija.

Vodolija

Žene u ovom horoskopskom znaku znaju da bi bilo užasno za njih da neko dovede u pitanje svaki njihov korak i odnose izvan veze, pa poštuju tuđu slobodu. Oni su nezavisni i fokusirani na sebe, pa ljubomora zbog nečega što neko drugi radi jednostavno nije njihova prirodna reakcija.

Žena rođena u ovom znaku je živa vatra, samo je pravi muškarac može zadržati

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.1K Share
1.1K Share
Share via
Copy link