Horoskop Horoskopski znakovi

Žena rođena u ovom znaku je živa vatra, samo je pravi muškarac može zadržati

zena-glamur

Traže mnogo, ali i daju mnogo! Da biste osvojili nekoga rođenog u ovom znaku, morate obratiti pažnju na to da im pružate mnogo pažnje, ne ograničavate ih, izbegavate svađe sa njima, i budete samouvereni i što češće dobrog raspoloženja. Onda će biti zauvek vaši.

Naravno, ovo su Lavovi!

Treba im mnogo pažnje

Lavovi su navikli da budu u centru pažnje i jedino tako se osećaju dobro, kako u životu tako i u ljubavi.

Želeće da budu središte vašeg sveta. Vole udvaranje puno uzbuđenja i zadovoljstva. Međutim, koliko god ponudili, možete očekivati da će oni odgovoriti na isti način jer su velikodušni i romantični u ljubavi.

Oni vole slobodu

Lavovi neće prihvatiti da budu zatvoreni u kući, jer vole zabavu. S njima će svaki izlazak biti za pamćenje, ali, uživaće u ovome daleko više ako uz sebe imaju svoju voljenu osobu kako bi sve mogli podeliti.

Velike su svađalice

Zbog svog velikog ponosa i ega, Lavovi brzo gube živce. Teško opraštaju i neće tolerisati nepoštovanje. Ako ste učinili nešto pogrešno i želite da vam oproste, laskanje je jedini način da ih osvojite.

Vatreni su u krevetu

Svi tvrde da Lavovi s pravom nose titulu najboljih ljubavnika, jer su izdržljivi, neumorni i imaju snažan libido. Sa njima ćete dobiti sve što želite, i više, jer im je vaše zadovoljstvo na prvom mestu. Za razliku od mnogih, više vole dugu predigru u kojoj uvek ima mesta za maštovite igre.

Trebali biste znati da Lavovi vole samouverene i dobro raspoložene ljude koji zrače pozitivnom energijom i vole život. Najbolje je pokazati im da ste zabavni i otvorenog uma. Pokažite interesovanje, i kada osete da su u centru vaših misli, imaćete nezaboravnu ljubavnu priču.

Ovih 5 horoskopskih znakova su kraljice drame celog Zodijaka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2.1K Shares
2.1K Shares
Share via
Copy link