Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Škorpija i Vaga će do kraja godine pronaći pravu ljubav

momak-devojka-par-ljubav

Iako astrologija savršeno može predvideti kada ćete sresti osobu svojih snova, u skladu sa trenutnom astrološkom analizom, ova tri znaka zodijaka imaju povećanu šansu da pronađu pravu ljubav do kraja ove godine.

Pa, ako ste rođeni u nekom od ovih znakova sa naše liste, pripremite se za veliku ljubav do kraja 2020. godine.

Ovan

Ako ste sami, postoje velike šanse da vam univerzum pomogne da pronađete osobu koja vas u potpunosti razume.

Nakon 2. oktobra, bez obzira na ono što se dešava u vašem životu, Ovnovi će biti u kontaktu sa svojom senzualnom stranom i magnetnom silom ćete privući svakog koga sretnete.

Škorpija

Nakon 5. novembra Škorpije mogu da očekuju velike ciljeve, jer će se stvari zaista rasplamsati između vas i osobe koju želite.

Zračićete pozitivnom energijom i privlačiti sve oko sebe. Nemojte se iznenaditi ako počnete da dobijate mnoge pozive za zabave i nemojte propuštati izlaske, jer ne smete propustiti savršenu osobu za vas.

Vaga

Decembar će doneti veliki broj promena za Vage. Vi ćete poboljšati samopouzdanje, harizmu i privlačnost. To će pomoći da se popnete na potpuno novi nivo, gde ćete privući sve oko sebe.

Ne samo da ćete biti veoma privlačna osoba, već ćete biti vrlo mudri kroz ovaj romantični period. Ako ste sami, možete očekivati mnogo udvarača, a ako ste u lošem odnosu – ovo je odličan trenutak da počnete nešto novo.

5 sigurnih načina da zavedete svakog muškarca

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2K Shares
2K Shares
Share via
Copy link