Magazin

Horor u Brazilu, pronađeno raskomadano telo fudbalera bez glave

brazil-fudbaler
Foto: Instagram/viniciusskulny

Svi su se nadali da je još uvek živ.

Brazilski fudbal je u šoku. Desetodnevna potraga za 19-godišnjim fudbalerom Vinisijusom Skulnijem završena je usredu, javili su brazilski mediji, prenoseći jezive detalje istrage.

Telo nestalog fudbalera pronađeno je raskomadano u saveznoj državi Mato Groso do Sul, u reci Iguatema, prenosi Nova.

Mladi fudbaler je igrao na poziciji napadača u skromnom opštinskom timu Seduk de Anastasio. Posle utakmice 25. juna otišao je na žurku sa kolegama i prijateljima, a po izlasku je nestao.

Saopšteno je da su pronađeni samo delovi kuka, trupa i jedne butine, ostatak tela, koji je obezglavljen i raskomadan, još nije pronađen.

Policija je uz pomoć rođaka identifikovala igračeve tetovaže i potvrdila da je telo pripadalo nestalom fudbaleru.

Poslednji put je viđen 25. juna kada je bio na zabavi organizovanoj na benzinskoj pumpi na granici Brazila i Paragvaja. Od tada mu se gubi svaki trag, pa sve do danas. Policija je saopštila da su u pritvoru već dve osobe osumnjičene za Skulnijevu smrt i da će se potraga za posmrtnim ostacima nastaviti dok se glava ne pronađe.

Zasad se u brazilskim medijima pojavljuju samo spekulacije, a španska Marca prenosi verziju priče u kojoj je Skulni otišao u posetu bivšoj devojci, nakon čega ga je ubila njena sadašnja partnerka.

„Razlozi događaja su nepoznati, ali sve ukazuje na to da su iza zločina stajali sentimentalni i strastveni motivi“, piše pomenuti španski list.

Fudbaler uhapšen zbog šverca 115 kg kokaina je sin Ilije Petkovića!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link