Moda Top 10

H&M praznična kolekcija

Za zaposlene u kompaniji H&M nema predaha. Nakon pravog buma koji su napravili u saradnji sa Balmain-om, sada nam donose prazničnu kolekciju. Ukoliko ne znate, niti ste razmišljali šta biste mogli da obučete za praznične proslave koje nam stižu, pogledajte šta smo odabrali za vas kako bar ne bi bili u večitoj dilemi šta obući.

Suknja

Prava novogodišnja mini suknja sva od štrasa, u zelenoj, crnoj, beloj boji zlatnim detaljima. Print je geometrijski. Uz nju vam preporučujemo da ponesete jednobojnu bluzu ili top.

suknja-hm-zima
Izvor: Online shop ©

Haljina

Kratak model haljine, sa dugim rukavima i V izrezom. Takođe je od štrasa, u kombinaciji zlatne i crne boje. Uz ovakav model haljine nakit vam nije potreban, eventualno zlatne viseće minđuše.

haljina-hm-zima
Izvor: Online shop ©

Bluza

Ukoliko ste ipak za neku svedeniju varijantu, onda vam preporučujemo ovu bluzu od šifona. Model je bez rukava, sa volanima oko vrata i metalnim printom. Model je duži pozadi. Idealna je za kombinovanje sa jednostavnim odelom.

kosulja-hm-zima
Izvor: Online shop ©

Pantalone

Crne slim pantalone su sad već postale klasika, tako da ako ih nemate u svom ormanu, krajnje je vreme da ih kupite. Ovaj model je od imitacije antilopa, potrebno je da gore obučete samo neki šljašteći top i spremni ste.

kosulja-bela-zima
Izvor: Online shop ©

Salonke

Ukoliko novogoidšnju noć nećete provesti na Trgu, preporučujemo vam da obujete klasične crne salonke. Lako ih je uklopiti i možete ih nositi u raznim prilikama.

salonke-hm-zima
Izvor: Online shop ©

 

Avatar

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

26 Shares
Share via
Copy link