Lifestyle

Hit leta – privremene tetovaže umesto nakita

Zlatne i srebne privremene tetovaže – nalepnice najbolji su modni dodatak, možete ih nositi umesto nakita, a ovde ne važi pravilo manje je više. Zalepite nekoliko tetovaža i dobićete originalan i moderan izgled za leto 2016. godine.

Privremene tetovaže poznate su i kao “shine tattoo, gold tattoo, metallic tattoo, flash tattoo, jewelry tattoo, nakit tetovaže”, a mnoge poznate ličnosti viđene su sa njima i ubrzo su postale njihov omiljeni modni dodatak, što su ubrzo prihvatili ljubitelji mode širom sveta. Naročito su popularne na plažama, a najčešće se vide na prelepim plažama Australije, Kalifornije, Havaja, Floride, a prošle godine ste mogli da ih vidite i kod nas.

Odlično se uklapaju uz preplanulu kožu, a jednostavno se koriste – samo je zalepite na telo. Možete kombinovati više različitih nalepnica i stvoriti autentičan izgled i tokom dana, a takođe i uveče. Osim toga, mogu biti i savršen dodatak za festivalski šik. Možete i zalepiti na ruke, stomak, ramena, leđa, noge gde god želite i mislite da se uklapa u vaš celokupan outfit.

Traju od četiri do šest dana, u zavisnosti od mesta gde je zalepili i kako vodite računa o tetovaži. Ne škode koži, a nije potrebna ni posebna priprema kože za njihovo korišćenje – uz malo vode zalepite je na čistu i suvu kožu. Većina je vodootporna, ali ne koristite losione, ulja i kreme na površinama gde ste zalepili tetovažu, jer to može dovesti po bržeg spadanja tetovaže.

Dolaze u različitim nijansama, ali najčešće se nose metalik zlatne i srebrne, dok se u bojama teže pronalaze na našem tržištu.

Kombinujte više njih i stvorite sebi najbolji izgled ovog leta, koji će se presijavati pod letnjim suncem i privlačiti poglede u toplim letnjim noćima.

Više o modnim trendovima saznajte ovde

 

Čitajte Luftiku na Google vestima

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
19 Shares
Share via
Copy link