Lifestyle Moda

5 savršenih kombinacija Dragane Kosjerine kao inspiracija za modnu jesen (FOTO)

dragana kosjerina
Foto: Vlada Maraj

Poznata voditeljka, koju rado gledamo na TV-u, odlična je modna inspiracija. Dragana Kosjerina na Instagramu rado isprobava razne stilove i njene fotografije mogu i vama da posluže kao predlog za odevne kombinacije ove jeseni, piše Zadovoljna.rs.

A šta kaže Dragana?

Prvo, iz njenih objava jasno se vidi da su joj farmerke jedan od omiljenih komada. I rado ih kombinuje sa raznim jesenjim trendovima. Svetle farmerke sa belom majicom ovalnog izreza i svetlobraon sakoom sa zlatnim dugmadima, sjajan su izbor za Miholjsko leto.

Jesen je idealan period i za mantile. A Dragana ih baš voli. Jedan bež koji je ponela, odlično se slaže sa belom rolkom, tamnijim farmerkama i krem šeširom.

Tamne farmerke mogu da idu i u nešto elegantniju kombinaciju. Dragana ih je uparila sa belom bluzom i karo plavobelim sakoom. Uz sve to dobro mogu da idu crne pliće antilop čizmice na nižu štiklu.

Sjajan komad za jesen je i pončo, odnosno džemper bez rukava koji se navlači preko glave. Odlično greje, a efektan je modni detalj. Njega lako možete da kombinujete, recimo, uz bluze i uže pantalone.

Za svečanije prilike tu je jedan Draganin autfit koji privlači pažnju. U pitanju je crni kombinezon sa zlatnim šarama koji je Dragana spojila sa crnim sakoom i salonkama u istoj boji. Sa sve dignutom kosom – ove je sjajan izbor za jesenje svečanosti.

“Zbog tebe svi volimo Srbiju”: Dragana Kosjerina u ultra kratkoj haljinici pokazala savršene noge

Izvor: Zadovoljna

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link