Magazin Srbija

Policajci u Vrnjačkoj Banji umesto dilera jurili gej momke, pa ih zatekli „u akciji“

jajinci-policija-oruzje

Policajci iz Vrnjačke banje su prošle godine (2021.) upali u prilično bizarnu situaciju dobivši dojavu da je na mestu na kojem lokalni parovi vole da se osame i razmenjuju nežnosti, osoba koja se sumnjiči da je diler droge.

U prvi mah ovo bi delovalo kao jedan sasvim običan radni dan ljudi u plavom, da nije bilo objašnjenja osumnjičenog koje je, blaže rečeno, zateklo policajce.

Naime, prijava o potencijalnom narko-dileru bila je povod da policija omete u razmeni nežnosti parove koji to mesto vole da koriste kako bi se osamili. Nakon nekoliko proverenih parkiranih vozila u kojima nije pronađeno ništa sumnjivo, ali su saznali da su se dva muškarca, držeći se za ruke, zaputila šumskom stazom.

Krenuli su tim putem i ubrzo ugledali u žbunju jedan skriveni automobil, čija su stakla bila potpuno zamagljena. Policajci su pokucali na prozor i zatražili da otvore vrata. U vozilu je nastalo komešanje, a potom su vrata otvorila dvojica muškaraca koji su popravljali svoju garderobu.

– Zbunjeno su objašnjavali da su se zapričali, ali su ih policajci odmah upitali imaju li nešto od nedozvoljenih stvari, te im naredili da izađu iz automobila. Usledio je pretres i kod osumnjičenog D. M. pronađeni su narkotici – otkriva izvor.

Kako dodaje, priča je tada krenula u sasvim neočekivanom pravcu! D. M. se uspaničio, pošto je količina narkotika koja je kod njega pronađena daleko veća od one koja se može podvesti pod posedovanje za ličnu upotrebu, pa se odmah raspričao.

– Počeo je da objašnjava da je došao kod prijatelja u posetu, a da su mu ti narkotici potrebni kao lek. U tom trenutku je zatražio da se odvoji od svog prijatelja, pa je rekao da je HIV pozitivan i da mu amfetamini služe kao pomoćno lekovito sredstvo. Da su u vezi potvrdio je i prijatelj osumnjičenog, koji je rekao da pazi na svog partnera i pomaže mu koliko može, ali da nije znao da konzumira narkotike, kao i da ne zna zašto bi on to radio – objašnjava izvor.

Osumnjičenom D. M. po privođenju je bilo naređeno da dostavi potvrdu da je HIV pozitivan, jer će u suprotnom biti testiran.

Izvor: Kurir

Boško Obradović kaže da gejevi šire majmunske boginje i traži 100-godišnju zabranu gej parade

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

2K Shares
2K Shares
Share via
Copy link