Srbija Vesti

Boško Obradović kaže da gejevi šire majmunske boginje i traži 100-godišnju zabranu gej parade

Boško Obradović
Foto: A. Vasiljević, Politika.rs

Lider Dveri Boško Obradović obratio se javnosti saopštenjem u kom traži zabranu gej parade u Beogradu, koja bi trebalo da se održi u septembru. Dveri će, kako je naveo, tražiti zabranu ovog događaja u narednih 100 godina, zbog narušavanja tradicionalnih porodičnih vrednosti u društvu, ali i zbog širenja majmunskih boginja. Samu paradu nazvao je „Nato-gej paradom“.

On je rekao da najavljena gej parada nije ništa drugo nego produžena ruka NATO pakta u Srbiji i novi pokušaj daljeg urušavanja tradicionalnih duhovnih, moralnih i porodičnih vrednosti u Srbiji.

– Ne može biti slučajno to što zapadni centri moći širom sveta stalno kače LGBT zastave na svoje ambasade, jer je to očito nova totalitarna ideologija kojom žele da zavladaju svetom – kazao je.

Srpski pokret Dveri predložiće novom sazivu Narodne skupštine da usvoji Zakon o zabrani promocije homoseksualizma maloletnim licima i preporuku Vladi Srbije o zabrani gej parade u narednih 100 godina jer, kako kaže Obradović, „jednostavno ne možemo da prihvatimo da dete treba da ima tatu i tatu ili da se pre podne oseća kao muško a popodne kao žensko“.

– Ne želimo Beograd u septembru kao evropsku prestonicu promocije homoseksualizma, pornografije i svih drugih vidova izopačenosti koje se mogu videti na masovnim gej paradama širom sveta – rekao je dodavši da najavljena septembarska parada u Beogradu predstavlja takođe i bezbednosni i zdravstveni rizik i treba je otkazati i iz tog razloga.

– Ovo poslednje posebno s obzirom na širenje tzv. majmunskih boginja koje prema raznim javnim izvorima najviše prenose upravo homoseksualci –  kazao je Obradović u saopštenju u kom se još dodaje i to da će se Dveri uključiti u sve neophodne aktivnosti „da ova najavljena septembarska sramota u srpskoj prestonici bude zabranjena“.

Intervju sa Boškom Obradovićem: 10 najvažnijih pitanja za predsedničkog kandidata

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

142 Shares
142 Shares
Share via
Copy link