Lifestyle Poznati

Omiljena pevačica 90-ih ne liči na sebe, nijedna crta njenog lepog lica nije ostala na mestu (VIDEO)

gven stefani

Nekada najlepša pevačica sveta botoksom je do neprepoznatljivosti promenila lični opis, piše Nova.rs.

Iako mnogi navode da Gven Stefani „stari unazad“, a ona negira plastične operacije, zatezanja i botoksiranje, evidentno je da je pevačica izgubila svoj nekada prepoznatljivi izgled i ostala bez titule jedne od najlepših žena u šoubiznisu.

Nekadašnja frontmenka ska-benda No Doubt, koja se može pohvaliti 30 godina dugom uspešnom karijerom, izazvala je brojne reakcije svojom pojavom u emisiji u kojoj je najviše pričala o hit TV takmičenju „The Voice“. Sudeći prema komentarima na internetu, gledaoci su ipak želeli da priča o svojoj neverovatnoj transformaciji.

„Bukvalno je neprepoznatljiva“, glasio je jedan od najpopularnijih komentara na izgled pevačice koja danas puni pedeset tri godine.

Stefanin večno mladi izgled predmet je mnogih nagađanja tokom godina, ali zvezda nikada nije javno govorila o bilo kakvom estetskom zahvatu. Kad je 2016. gostovala u poznatom segmentu „Carpool Karaoke“, voditelj Džejms Korden ju je pitao kako se tačno to „stari unazad“, ali ona je to pripisala svojoj vezi sa sadašnjim suprugom Blejkom Šeltonom.

Izvor: Nova.rs

Svetski poznati frajeri nisu imuni na botoks, jedan postao “zavisnik” od estetskih operacija (FOTO)

133 Shares
133 Shares
Share via
Copy link