Lifestyle Poznati

Svetski poznati frajeri nisu imuni na botoks, jedan postao “zavisnik” od estetskih operacija (FOTO)

Tom Kruz
Printscreen/Instagram/tomcruise

Slavne dame često su na meti komentara zbog svog fizičkog izgleda, ali i estetskih korekcija koje su radile. Da za ovim trendom nisu poletele samo žene govori u prilog činjenica da je sve više pripadnika jačeg pola koji na ovaj način “odlažu starenje”.

Mnogi holivudski glumci otvoreno pričaju o zahvatima kojima su se podvrgli, dok se drugi ne oglašavaju.

U nastavku teksta nalazi se spisak onih za koje se tvrdi da su se podvrgli estetskim korekcijama.

Eminem

Slavni reper uskoro puni 50 godina, dok njegovo lice izgleda dosta mlađe.

To je pokrenulo niz speklulacija da je radio estetske korekcije, odnosno fejs lifting koji je zaslužan za njegovo zategnuto lice.

Tom Kruz

Glumac je u poslednje vreme drastično promenio svoj izgled, nakon čega mu je faca poprilično izobličena. Ubrzo se i on našao na meti kritika i zaključaka da je radio botoks.

Poznato je i da je imao nekoliko intervencija na nosu.

Međutim, glumac je demantovao da se podvrgava estetskim operacijama, te otkrio da je maska od ptičijeg izmeta zaslužna za njegov izgled. Inače glumac ima 59 godina.

Zak Efron

Mladi glumac navodno je ubrizgao veliku količinu botoksa i filera nakon čega mu je do izražaja došla vilična kost. Tamošnji mediji navode da je filerima dopuno usne, jagodice i vilicu, te da je operisao nos.

Međutim, glumac je istakao da je imao povredu, nakon nezgodnog pada koji je navodno odgovoran za izobličen izgled njegovog lica.

Bred Pit

Tiha patnja mnogih žena i sinonim poželjnog mukarca takođe je imao korekcije. Naime, glumac je samo operisao uši kako mu ne bi “štrčale”.

Silvester Stalone

Slavni glumac već 10 godina unazad često posećuje estetske hirurge kako bi se podmladio. Jedan je od retkih koji to ne krije, te je jednom prilikom priznao da je postao zavistan od estetskih operacija.

 

On je istakao da je imao želju da zaustavi proces starenja. Međutim, mnogi tvrde da je preterao, dok je njegova faca očigledno u lošem stanju.

Ešton Kučer

Glumac je operisao nos čak dva puta, dok američki mediji prenose da je prvu operaciju imao dok je bio u srednjoj školi dok je druga usledila nakon što je počeo da se bavi glumom.

Poklekao je i popularnom trendu “jawline”, odnosno isticanja vilične kosti.

Vladimir Putin

Ruski predsednik takođe se našao na meti komentara po pitanju estetskih korekcija.

Printscreen

Naime, njemu se “na teret stavlja” botoks kojim je navodno podigao jagodice i ispeglao bore.

Izvor: Stil Kurir

Andrea ima najveća usta na svetu i cilj da postane ‘Balkanska barbika’

OGLAS

54 Shares
Share via
Copy link