gumene-cizme-kisa-jesen
Moda Top 10

Gumene čizme, idealne za kišu

Zahvaljujući činjenici da su gumene čizme postale pravi modni bum, jesenje dosadne kiše i sivilo nisu više tako tmurni. Možete ih nositi uz suknje, haljine, šorceve, čak i u poslovnim prilikama, samo ih dobro ukombinujte.

Fashion company

Colors of California je novi brend koji nam predstavlja Fashion company, prepoznatljiv po „zip“ čizmama za kišu. Boje čizama su jarke, sa ukrasnim kaišem i zipom takođe u jarkoj boji.

fashion-company-gumene-cizme

 

Office shoes

Ove crvene Hunter čizmice su idealne da razbiju jesenje oblake, a savetujemo vam da ih nosite uz crne haljinice. Uz ovakav par čizama ćete sigurno biti zapaženi.

 Kako izgleda jesenja kupovina u Novom Sadu?

cizme-office-gumene-kisa

Botega

Model gumenih čizama sa čipkom možete nositi u poslovnim prilikama, pa čak i u izlazak. U bilo kojoj prilici da ih nosite, u njima ćete izgledati chic.

botega-cizme-kisa-guma

 

Metro

Razigrani model čizama na štrafte u pastelnim tonovima probudiće dete u vama. Nemojte se iznenaditi ako vam se javi želja da skačete po baricama. Model je postavljen sa veštačkim krznom.

metro-cizme-gumene-kisa

Cotton

Evo jedan od noviteta u ponudi modne kuće Cotton. Gumene polučizmice u boji bele kafe, sa gumom sa zlatnim odsjajem sa strane koji ima daje izvesnu notu glamura.

cotton-cizmice-gumene-glamur

 

Luftika

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow