Magazin Putovanja

Turizam na srpski način: 7 dana u dvokrevetnoj sobi u Guči za neverovatnih 1700€

Činjenicu da je većina zemalja zatvorila granice za državljane Srbije pokušavaju da iskoriste domaći vlasnici smeštaj. Pisali smo vam o kući sa bazenom kod Novog Sada u kojoj noćenje košta 500 evra, a sada je još jedna oglas zapalio društvene mreže.

U Hostelu Guča iznajmljivanje sobe za dve osobe na nedelju dana, košta čak 1.670 evra.

Ako preko sajta booking.com potražite smeštaj u Guči za dve osobe, za period od 1. do 8. avgusta, kao prva opcija će se pojaviti Hostel Guča, smešten na oko 1.6 km od cetra grada.

Ovaj hostel je zapravo malo veća porodična kuća, sa lepo uređenim dvorištem i skromnim sobama. Izgleda kao pristojan smeštaj, prihvatljiv za nekog ko nema visoke prohteve, ni “dubok” džep, piše Nova.

Međutim, iako Guča ne zvuči kao previše egzotična destinacija, pogotovo kad nije u toku Dragačevski sabor trubača, troškovi noćenja u ovom hostelu zvuče krajnje egzotično.

Pa ako niste letovali tik uz obalu nekog mora, možete bar da platite kao da jeste.

Dakle, najniža cena noćenja u sobi sa kupatilom za dve osobe, za period od nedelju dana, košta ni manje ni više nego 1.330 evra, na šta se dodaje taksa od 352 evra.

Ukoliko gosti žele da dobiju i doručak, doplata za to zadovoljstvo iznosi dodatnih 10 evra po osobi.

Cena ovog smeštaja postala je povod i za brojne komentare na društvenoj mreži Tviter:

– Hahahahaha, pa ja nisam ni sam u kući za te pare, nego ima kao 5 soba da budem sa 20 čečena za 1.500 evra. Obično mi ovo bude smešno, ali kakav bezobrazluk – jedan je od komentara.

– Ajde što sam viđao Dubrovnik dosta jeftiniji od ovoga ali stvarno mislim da se ovi zajebavaju – napisao je drugi korisnik, dok je treći primetio kako su ostala još samo tri slobodna mesta.

Dobro došli u Neum, novo more srpskih turista

Dragana Krstić

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


102 Shares
102 Shares
Share via
Copy link