Srbija Vesti

Grocka ima 59 savetnika koje plaćamo 56 miliona dinara, milion i po ide Goci Uzelac

goca uzelac tv pink

Portal Žig info objavio je ugovor o delu, za vršenje poslova komunikologa – savetnika za medije predsednika GO Grocka potpisan 3. decembra 2020. godine na vremenski period od godinu dana, sklopljen između između Gradske opštine Grocka i novinarke TV Pink, Gordane Uzelac.

Prema pomenutom ugovoru, nova medijska savetnica predsednika GO Grocka Dragana Pantelića imaće mesečna primanja u visini od 125.000 dinara mesečno, objavio je Žig info.

U zbiru, to znači da će od dana potpisivanja ugovora, pa u narednih 12 meseci, Gordana Uzelac prihodovati više od 12.000 evra iz budžeta Grocke.

Portal Žig info je nedavno objavio da u GO Grocka ima 59 savetnika koji poreske obveznike koštaju preko 56 miliona dinara. Nakon tog teksta oglasila se i GO Grocka, koja je navela da su savetnici prikazani na banalan način.

Prema saznanjima novinara Žig infa, ovo saopštenje je napisala lično savetnik predsednika – novinarka TV Pink, Gordana Uzelac.

Prema istim saznanjima, od nje je stigao i savet, da svi članovi SNS-a treba ovo saopštenje da podele na društveni mrežama, kao i da isti post bude sponzorisan na društvenoj mreži Fejsbuk.

GO Grocka je takvim saopštenjem ušla iz faze grubog spinovanja, do faze grubog iznošenja neistina na račun portala Žig info.

Ugovor između predsednika GO Grocka, Dragana Pantelića i novinarke TV Pink, Gordane Uzelac, je samo jedan u nizu od 18 ugovora koji nam nisu poslati na osnovu zahteva o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, zaposlenih u Upravi ove lokalne samouprave.

Izvor: Žig info

Bivši obaveštajac slučajno na TV odrukao kako se zapošljava preko SNS veza

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.3K Shares
1.3K Shares
Share via
Copy link