Magazin

Gordana Čomić: Dr Dejan Žujović vodi u takmičenju “ko je gluplji”

dr dejan zujovic

Pulmolog Dejan Žujović, koji je široj javnosti postao poznat po oštrim nastupima protiv vladajuće strukture u Srbiji, najavio je osnivanje političkog pokreta, sa glavnim ciljem smene vlasti.

Bivša poslanica Demokratske stranke i članica pokreta Srbija 21 Gordana Čomić je na svom Facebook profilu komentarisala ovakvu odluku, a najviše se “zakačila” za njegovu najavu da će preduslov za članstvo u političkom pokretu koji planira da osnuje biti da osoba mora biti rođena u Srbiji.

Neću da pustim

“Evo još jedan za opasku ‘ma, pusti budalu!’

Neću da pustim”, napisala je na svom Fejsbuk profilu bivša poslanica Demokratske stranke i članica pokreta Srbija 21 Gordana Čomić, a povodom detalja najave pulmologa dr Dejana Žujovića o osnivanju političkog pokreta “Za sve moje ljude”.

“Kad neko kaže ‘Uslov za članstvo u njegovom pokretu je i rođenje u Srbiji….’ onda je to ona vrsta budale kojoj ljudi treba da kažu šta to znači, ako sam ne zna, a ako zna – tim gore…

🙂 evo još jedan za opasku "ma, pusti budalu!"Neću da pustimKad neko kaže "Uslov za članstvo u njegovom pokretu je i…

Gepostet von Gordana Comic am Sonntag, 16. August 2020

A ako samo učestvuje u opštem i zajedničkom takmičenju ‘ko je gluplji’ onda treba da mu se kaže da je za sada u vođstvu, uprkos izrazito jakoj konkurenciji u vlasti i u opoziciji.

Posle one budale sa TV Happy koji bi jednako osemenjivao krave i žene čuli smo vest o budali koja je štićenike lečila stočnim lekovima, a posle ovakve budale može se lako čuti vest o još jednom ‘prebrajanju krvnih zrnaca i rasnoj čistoti’, napisala je Gordana Čomić na svom Fejsbuk profilu.

Dr Žujović odgovara

“Ni meni se tuđi stavovi nisu sviđali pa nikoga nisam zvao budalom”, rekao je dr Dejan Žujović za portal Nova povodom objave na Fejsbuku političarke Gordane Čomić.

“Nemam komentar. Ni meni se tuđi stavovi nisu sviđali pa nikoga nisam zvao budalom. Samo neka vodi računa o jeziku koji koristi, jer ovako samo sebi čini štetu i blati karakter”, rekao je dr Dejan Žujović povodom objave na Fesjbuku bivše poslanice Demokratske stranke i članice pokreta Srbija 21 Gordane Čomić.

Dr Žujović: Krizni štab pogrešio sa odlukom o povratku dece u škole

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Goca Čomić po običaju “maši temu”. Nisam ljubitelj Žujovića, naprotiv deluje mi kao “Kiza i Komina” fazon, ali čovek nije pominjao ni veru ni naciju, već samo prost uslov (koji važi u većini zemalja), a to je da neko ko odlučuje o državi mora biti rođen u toj državi. Ja u tome ne vidim ništa loše. Pa i jedan Švarceneger nije mogao da se kandiduje za predsednika SAD gde ih ima sa svih strana i svih nacija i veroispovesti, samo zato što nije rođen u SAD.

30 Shares
Share via
Copy link