Magazin Srbija

Vesić preko četvorki rešava sukob sa Šapićem, obećao 25.000 RSD mesečno do 18. rođendana devojčica

vesić goran
Foto: Printscreen Studio B

Nakon što su mediji preneli priču o porodici Gaćeša, koja je nedavno, pored jedne devojčice, postala bogatija i za četvorke, a na čije molbe za pomoć oko plate i dohrane Grad Beograd ćuti, oglasio se lično Goran Vesić. On je javno obećao da će im svakog meseca od svoje plate uplaćivati po 25.000 dinara, piše Nova.

– Ganula me je vest o rođenju četiri devojčice, Inde, Iris, Irine i Ine i apelu za pomoć njihovim roditeljima, rekao je Goran Vesić za TV Kurir.

Gaceša, bebe
Foto: Privatna arhiva/Nova.rs

On je tom prilikom obećao da će svakog meseca, počevši od prvog septembra, do punoletstva devojčica, uplaćivati po 25.000 dinara – i to od svoje plate.

Iskoristio je priliku da kaže i da je, dok je obavljao prošlu funkciju, pomagao jednoj talentovanoj devojčici koja svira volinu, a učestvovao je i u drugim vrstama humanitarne pomoći.

– Nikada nisam o tome pričao, rekao je, ali izgleda da ipak nije mogao da odoli da podeli sa svima da je odlučio da pomogne onima kojima je to potrebno, a na čije potrebe institucije ćute.

S obzirom na to da je porodica Gaćeša od Grada Beograda zatražila pomoć za pelene i dohranu dok deca ne napune dve godine, ovo se može smatrati Vesićevim šamarom novom gradonačelniku Aleksandru Šapiću.

Izvor: Nova.rs

Marija je rodila četvorke a vlast tvrdi da nema 90.000 mesečno da pomogne za pelene i dohranu

Čitajte Luftiku na Google vestima

87 Shares
Share via
Copy link