Magazin Srbija

Pokretna kancelarija Gorana Vesića uskoro u radnjama kao igračka za decu

Foto: Privatna arhiva

Pokretna kancelarija Gorana Vesića dobija kinesku repliku koja će se prodavati kao igračka za najmlađe. Prvi primerak je dobio zamenik gradonačelnika i krasiće njegovu kancelariju.

Vesić je kako pišu Novosti, dao saglasnost jednoj kineskoj robnoj kući da po kamperu, kojim obilazi prestonicu, naprave igračku, takozvani „Vesićmobil“.

Podsećamo, Goran Vesić je izjavio da je kamper zakupio akvokat iz Novog Sada Nemanja Aleksić, te mu je dao na korišćenje na nekoliko meseci, naglasivši da vozilo građane Beograda ne košta ništa.

Moguće je da se ideja za kinesku repliku Aleksićevog kampera koji koristi Vesić rodila tokom neke od njihovih čestih sedeljki u prostorijama kancelearije Aleksića u Beogradu, uz viski. Jer, kako naći objašnjenje za „Vesićomobil“?

Dok čekamo da Kinezi naprave „Vesićomobile“ koji će roditelji moći da pazare svojim mališanima, podsećamo na još jednu pokretnu kancelariju u Beogradu.

Po ugledu na „Vesićomobil“ koji je Goranu uzajmio drugar advokat, aktivisti udruženja građana “Komšije” iz Krnjače napavili su zanimljivu postavku automobila sa kanalizacionom cevi na krovu, umotanu u sjajni papir da podseća na šarenu lažu – baš kao što je i kanalizacija u Krnjači, šarena laža.

krnjača
Foto: Facebook/ UGG Komšija

Udruženje građana “Komšija” u Krnjači održalo je u septembru prošle godine akciju čišćenja i performans “Šarena laža” kojim žele da skrenu pažnju na to da im vlasti već 30 godina obećavaju kanalizaciju.

Kanalizacija je bila sastavni deo predizbornih obećanja svih vlasti u proteklih 30 godina a Goran Vesić je u avgustu ove godine spektakularno najavio raspisivanje tendera za izgradnju dugo obećavane kanalizacije.

Da li će biti kineskih replika i ove pokretne kancelarije, ostaje da sačekamo.

Vesićmobil ima konkurenciju: Komšije iz Krnjače ga traže zbog obećane kanalizacije

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link